Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ήρθε η ώρα για… Γλυκό Νερό!


Ο Παλληνιακός υποδέχεται το Σάββατο το μεσημέρι (15.00) τα Γλυκά Νερά με μοναδικό στόχο τη νίκη!


Οι Παλληνιώτες προέρχονται από την ισοπαλία στο τοπικό ντέρμπι με τον Νικηφόρο στο Γέρακα με σκορ 1-1, ένα ματς στο οποίο θα μπορούσαν έστω στο φινάλε να… κλέψουν το αποτέλεσμα βάσει των ευκαιριών που είχαν. Ο Παλληνιακός, σε αντίθεση με το φινάλε το 2013, στο νέο έτος δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά και θέλει αύριο κόντρα στα Γλυκά Νερά να επιστρέψει στις επιτυχίες, δηλαδή στις νίκες.

Πριν από την ισοπαλία με τον Νικηφόρο, υπήρχε η καλή εμφάνιση αλλά ήττα με 2-1 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, η ισοπαλία 1-1 με το πολύ δυνατό Κορωπί, αλλά και η άδικη ήττα λόγω της εικόνας του ματς με 3-0 από τη Μάχη Μαραθώνα. Ο Σωκράτης Κιούρκος και οι παίκτες δούλεψαν σκληρά τις τελευταίες ημέρες, προετοιμάστηκαν και είναι έτοιμοι για το… τρίποντο.

Στο αντίπαλο «στρατόπεδο», τα Γλυκά Νερά προέρχονται από την ήττα με 1-0 εντός έδρας από το Κορωπί, αν και γενικά το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Αυτή τη στιγμή είναι στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς, έξι λιγότερους δηλαδή από τον Παλληνιακό.

Οι Παλληνιώτες βέβαια για το αυριανό ματς… ποντάρουν πολλά και στην έδρα τους, καθώς με την βοήθεια της εξέδρας, παρουσιάζονται ακόμα καλύτεροι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου