Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Πάλεψε με τον πρωτοπόρο αλλά έχασε ο Παλληνιακός

Την ήττα (2-1) γνώρισε ο Παλληνιακός για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην έδρα του πρωτοπόρου της Α’ ΕΠΣΑΝΑ, Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, παρότι είχε θετική παρουσία στο ματς.
Οι Παλληνιώτες βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στο 42’ αλλά κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με 2-1, χάρη σε τέρμα του Βασιλού στο 45’. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας με καλή κυκλοφορία, αλλά υστερούσαν στην δημιουργία φάσεων. Δεν μπόρεσαν να μπούνε με αξιώσεις στην περιοχή και έτσι να πετύχουν το τέρμα της ισοφάρισης, που θα τους χάριζε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Παλληνιακός κόντρα στον φορμαρισμένο Ολυμπιακό πάντως, τον κοίταξε στα μάτια. Από τα πρώτα λεπτά κυκλοφορούσαν την μπάλα καλά, όμως δυσκολεύονταν πάρα πολύ να πατήσουν στην αντίπαλη περιοχή και συνεπώς να κάνουν φάσεις. Μάλιστα, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν ο Κατσιγιάννης έκανε το 1-0 στο 22’ για τους γηπεδούχους ενώ στο 42’ ο Τζουμάνι με σουτ έγραψε το 2-0. Ο Παλληνιακός ωστόσο δεν τα παράτησε, πίεσε και κατάφερε πριν την λήξη του ημιχρόνου να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς. Συγκεκριμένα, στο 45’ ο Σιάσιος με ωραία μπαλιά βρήκε τον Βασιλό και αυτός διαμόρφωσε το 2-1.
Οι Παλληνιώτες έχοντας καλή ψυχολογία από το τέρμα που σημείωσαν στο φινάλε του πρώτου μέρους, μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, κέρδισαν εύκολα την κατοχή και πίεσαν για την ισοφάριση απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος έπαιζε πλέον πιο προσεκτικά και με στόχο να κρατήσει το υπέρ του σκορ. Ο Παλληνιακός είχε μία – δύο ευκαιρίες με κάποια σουτ, όπως αυτό του Δαραμούσκα, ενώ οι γηπεδούχοι στο 62’ είχαν δοκάρι με τον Βαζέχα. Τελικά, το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει το ματς.
Σημειώνουμε πως βασικός για την ομάδα της Παλλήνης αγωνίστηκε ο 18χρονος αμυντικός Ελ Γκαμάλ, ο οποίος προέρχεται από τις υποδομές του Αήττητου και στην συνέχεια του Παναθηναϊκού και ο οποίος αποκτήθηκε από την Θύελλα Ραφήνας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπαλαφούτης, Λέκα, Τσιούμας, Ιωσήπου, Μπερμπάντης, Καρποντίνης, Τσουμάνης (89′ Τσίκλος), Κατσιγιάννης (80′ Σέρρας), Φώσκολος, Βαζέχα, Αθανασόπουλος.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας (81′ Μητσιάρας), Κούσης, Αλβανός, Πανακούλιας, Ελ Γκαμάλ, Σιάσιος, Δαραμούσκας, Βασιλός, Μπερέτης (79′ Κούνας), Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου