Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Πρώτα η νίκη και μετά ο χαρταετός για Παλληνιακό!



Ο Παλληνιακός το Σάββατο (15.00) υποδέχεται την Λαυρεωτική μετά την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας με 2-1 εκτός έδρας από τον Κεραυνό Κερατέας.

Η πίτα του Παλληνιακού και οι βραβεύσεις (φωτο)

Αριστερά ο δημοσιογράφος και μέλος του Παλληνιακού, Γιάννης Μαραζιώτης που παρουσίασε την εκδήλωση, στο κέντρο ο Πατέρας Κυριάκος που ευλόγησε την πίτα και δεξιά ο πρόεδρος του συλλόγου, Παναγιώτης Μερτύρης, σε μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση της ομάδας επί των ημερών του.
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Παλληνιακός το Σάββατο (8 Φεβρουαρίου) σε μια λαμπερή εκδήλωση σε κέντρο της Παλλήνης.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Σούπερ ο Παλληνιακός, τρία γκολ και θέαμα!!

Επιστροφή στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις για τον Παλληνιακό, ο οποίος νίκησε τα Γλυκά Νέρα 3-0, με τον Βασιλό να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Μητσιάρα ένα. Με το «τρίποντο» αυτό οι Παλληνιώτες έφτασαν τους 33 βαθμούς μετά από 22 αγωνιστικές και πλέον κυνηγάνε την πεντάδα.

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Πρώτα νίκη στον Γέρακα, μετά γιορτή στην Παλλήνη

O Παλληνιακός το Σάββατο το μεσημέρι (15.00) έχει ντέρμπι εκτός έδρας με τον Νικηφόρο στον Γέρακα. Ντέρμπι το μεσημέρι, γιορτή το βράδυ, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου ο Παλληνιακός κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και μαζί πραγματοποιεί και την ετήσια χοροεσπερίδα του.

Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Πάλεψε με τον πρωτοπόρο αλλά έχασε ο Παλληνιακός

Την ήττα (2-1) γνώρισε ο Παλληνιακός για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην έδρα του πρωτοπόρου της Α’ ΕΠΣΑΝΑ, Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, παρότι είχε θετική παρουσία στο ματς.
Οι Παλληνιώτες βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στο 42’ αλλά κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με 2-1, χάρη σε τέρμα του Βασιλού στο 45’. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας με καλή κυκλοφορία, αλλά υστερούσαν στην δημιουργία φάσεων. Δεν μπόρεσαν να μπούνε με αξιώσεις στην περιοχή και έτσι να πετύχουν το τέρμα της ισοφάρισης, που θα τους χάριζε έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Πίτα και χοροεσπερίδα το Σάββατο για Παλληνιακό!

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του κόβει το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου ο Παλληνιακός στις 21.00 και μαζί θα πραγματοποιήσει και την ετήσια χοροεσπερίδα του.