Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Φουλ για το… 2χ2 ο Παλληνιακός!

Όλα στο 2 ο Παλληνιακός την Κυριακή το απόγευμα, καθώς πάει για… διπλό και δεύτερη νίκη στην δεύτερη αγωνιστική της ΕΠΣΑΝΑ κόντρα στη Μάχη Μαραθώνος!

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την δύσκολη νίκη της πρεμιέρας με δέκα παίκτες κόντρα στον Εθνικό Νέας Μάκρης, ο Παλληνιακός την Κυριακή στις 17.00 αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μάχη Μαραθώνα.

Οι Παλληνιώτες έδειξαν πως βρίσκονται σε καλή κατάσταση και… φουριόζοι θέλουν να πετύχουν την δεύτερη νίκη τους, ώστε να μείνουν μαζί με τις ομάδες που οδηγούν την βαθμολογία. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, όπως δήλωσε άλλωστε και ο αρχηγός Παναγιώτης Χριστοφιλέας και όλοι είναι πανέτοιμοι για το ματς της Κυριακής!

Στην αντίπερα όχθη, η Μάχη έχει ξεκινήσει με το… αριστερό στο πρωτάθλημα, καθώς στην πρώτη αγωνιστική έχασε με 2-0 από το Κορωπί και πλέον τώρα ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς.

Ο Παλληνιακός είναι σε καλή κατάσταση και έχει την ιδανική ευκαιρία για το 2/2! Παίκτες, προπονητής και διοίκηση το πιστεύουν και το θέλουν πολύ! Θα το δείξουν και στο γήπεδο…

ΥΓ. Για τους… πιστούς του Παλληνιακού και του blog μας, από Δευτέρα επιστρέφουν και τα «στατιστικά» των παικτών. Στην οθόνη σας λοιπόν με νούμερα από την καινούρια εβδομάδα ο «νέος» Παλληνιακός!

1 σχόλιο: