Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ποια Superleague και ποιο Champions League; Ο Παλληνιακός!

Αν νομίζατε πως η ποδοσφαιρική ξεκίνησε με το πρωτάθλημα της Superleague και τους ομίλους του Champions League, κάνατε τεράστιο λάθος. Η... μπάλα ξεκινά την Κυριακή με την πρεμιέρα του Παλληνιακού στην ΕΠΣΑΝΑ κόντρα στον Εθνικό Νέα Μάκρης.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές επιτυχίες, πολλές νίκες και πολλά γκολ για τον Παλληνιακό...

Την πρώτη του επίσημη αναμέτρηση για τη νέα αγωνιστική σεζόν δίνει την Κυριακή στις 17.00 ο Παλληνιακός, καθώς υποδέχεται στο γήπεδο της Ανθούσας τον Εθνικό Νέα Μάκρης. Οι Παλληνιώτες... ξεσπιτώθηκαν λόγω της κάκιστης κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στην Παλλήνη, το οποίο ευχόμαστε να διορθωθεί άμεσα.

Ο Παλληνιακός ξεκινάει την χρονιά με πολλά όνειρα, καθώς το καλοκαίρι κινήθηκε εξαιρετικά στις μεταγραφές, έφερε παίκτες που μπορούν (και θα) ανεβάσουν επίπεδο τον σύλλογο και κοιτάει πλέον πολύ ψηλά.

Οι Παλληνιώτες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα των φιλικών και στόχος τους είναι την Κυριακή, όχι μόνο να πάρουν τους τρεις βαθμούς, αλλά να προσφέρουν και θέαμα κόντρα στους νεοφώτιστους της κατηγορίας με γκολ!

Σε αυτό βέβαια, πρέπει να βοηθήσουν και οι φίλαθλοι του Παλλληνιακού. Το γήπεδο της Ανθούσας δεν είναι μακριά και ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ να είμαστε εκεί!

Νίκη και καλή χρονιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου