Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Mέτριος Παλληνιακός, άξιζε όμως έναν βαθμό…

Πολύ μέτριος ο Παλληνιακός το απόγευμα της Κυριακής στο δεύτερο φετινό ματς του στο πρωτάθλημα, ηττήθηκε από την Μάχη στον Μαραθώνα με 1-0. Θα μπορούσε να έφευγε τουλάχιστον με την ισοπαλία από την αναμέτρηση αλλά μια στημένη μπάλα στο 80′ αποδείχθηκε μοιραία.

Ο Χριστοφιλέας έκανε έξοδο διώχνοντας την μπάλα σε εκτέλεση φάουλ, αλλά εκείνη στρώθηκε στον 30χρονο Μήχα (κορυφαίος της Μάχης), ο οποίος με καλοζυγισμένο σουτ και ουσιαστικά με εξουδετερωμένο τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων, την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0, το οποίο έμελλε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Γενικότερα ήταν ένα ματς στο οποίο επικράτησε η δύναμη στην μεσαία γραμμή, τα νεύρα και τα λάθη. Πολύ λίγες οι καλές στιγμές στα δύο καρέ. Καλή στιγμή για τον Παλληνιακό στο 11′ όταν ο Σιάσιος εκτέλεσε φάουλ απέκρουσαν προσωρινά οι αμυντικοί της Μάχης, αλλά στο ριμπάουντ ο Καλούδης με δυνατό σουτ απείλησε, στέλνοντας όμως την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
Στο 25′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή επιθετικού τους, αλλά ο διαιτητής έδειξε παίζεται.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός παρέμεινε ίδιος. Δυνατά μαρκαρίσματα, λάθος μεταβιβάσεις, εγκλωβισμένοι επιθετικοί. Ιδιαίτερα ο Παλληνιακός, δεν κατόρθωσε να πατήσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.
Και κάπως έτσι φτάσαμε στο 80′ όπου έπειτα από εκτέλεση φάουλ από δεξιά και απομάκρυνση του Χριστοφιλέα, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Μήχα, που με δυνατό σουτ την έστειλε στο κέντρο της εστίας.
Ως το τέλος του ματς ο Παλληνιακός δεν κατάφερε να αντιδράσει με αξιώσεις και έτσι το 1-0 παρέμεινε. Κορυφαίος των φιλοξενούμενων σε μια γενικότερη πολύ μέτρια εμφάνιση, ο Μπούρας.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας, Κούσης, Αλβανός, Καλούδης, Μπλιάμπλιας, Καβαδίας (68′ Δαραμούσκας), Σιάσιος, Κοβάνης, Μπερέτης, Βασιλός.
Στον πάγκο βρέθηκαν επίσης οι: Χατζούδης Κοκκινάκης, Δημητρακάκης Μαριέλης Τσανασκής, Μάρος.

9 σχόλια:

  1. Γατάκια ? Τα κεφάλια μέσα και σκασμός.
    Οι μεγαλοστομίες , οι παικταράδες και οι πρωταθλητισμοί
    είναι για άλλους. Κοιτάξτε να δουλέψετε σοβαρά για να
    μπορέσει η ομάδα να σωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηρέμησε κύριος, δεν πήραν και κανένα σκασμό λεφτά οι παίκτες για να αποδέχονται την σκληρή κριτική του καθένα. Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σημαίνει παίζω όσο μπορώ όταν μπορώ γιατί κανείς δεν μου λύνει όλα τα άλλα προβλήματα που έχω και πρέπει να τα λύσω μόνος μου. Άλλο επαγγελματίας άλλο ερασιτέχνης. Ή κουλάρεις λοιπόν ή αναλαμβάνεις να παίξεις ή να λύνεις τα προβλήματα των παιδιών. Όσο δεν κάνεις τίποτε από τα δύο απλά ηρεμείς.

      Διαγραφή
    2. esy pou grafeis skasmos kai gatakia grapse me onoma kai ela na mas peis meta oti theleis...alla mallon kamia aderfh tha sai pou aproswpa grafeis oti theleis....

      Διαγραφή
  2. Αγαπητοί Φίλοι. Ο Παλληνιακός είναι μία οικογένεια και πρέπει να τη στηρίξουμε. Συμφωνώ σε πολλά και με τους δύο. Ούτε Ζήτω με το παραμικρό ούτε αφορισμοί με την ήττα. Τα παιδιά προσπαθούν για το καλύτερο και στη τελική ΜΠΡΑΒΟ τους. Διαβάζοντας τη σύνθεση της 18 άδας είδα 5 παίχτες που μέχρι πέρισυ πρόπερσυ έπαιζαν στο εφηβικό και αυτό είναι το μεγάλο κέρδος. Ας δούμε τι γίνεται δίπλα μας και ας αναλογιστουμε πόσο σημαντικό είναι να είμαστε μαζί αν αγαπάμε πραγματικά την ομάδα και τη πόλη μας χωρίς γκρίνιες που δεν βοηθούν σε τίποτα.Η ΑΞΙΑ είναι στα παιδιά όχι στις ίντριγκες.
    ΑΣ ΦΕΡΘΌΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ : ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο σου ΦΙΛΕ. Μακάρι να σκεφτόμασταν όλοι έτσι.
    Μου έδωσες όμως ένα πάτημα για κάτι που μ έχει εκνευρίσει πολύ.
    Ανέφερες ότι είδες 5 έτομα εφηβικού και αυτό είναι το κέρδος!!!! ΠΟΛΛΆ ΜΠΡΑΒΟ και στο προπονητή και στα ίδια τα παιδιά. Ο πρόεδρος είπε ότι δίνει μεγάλη σημασία στις υποδομές, και πάλι ΜΠΡΑΒΟ. Το Διοικητικό το ίδιο και πάλι ΜΠΡΑΒΟ.
    ΟΜΩΣ όλα αυτά είναι για τα λόγια, είναι για.............. Το εφηβικό έπαιξε, το παιδικό έπαιξε, ενημέρωση καμμία, αναφορά ούτε για το γαμώτο, πως θα πούμε στα παιδιά ο΄τι τα υπολογίζουμε, πως θα τα κάνουμε να είναι κοντά στην ομάδα που αγαπούν και παίζουν γι αυτή.
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ. Ντροπή τους! Από το Πρόεδρο μέχρι τους δήθεν δημοσιογράφους ,από το Λάιο μέχρι και τους προπονητές που προφανώς δεν ξέρουν πολλά απ αυτά που θαπρεπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε φίλε όλοι αυτοί οι χρονίτες που φέρνει ο Παλληνιακός,
    άλλος παίρνει 200 άλλος 300 και 400 ευρώκαι το
    καλοκαίρι τη κοπανάνε. Τα παιδιά της ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΡΕ
    ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ,
    και είναι αυτά που δίνουν και την ψυχή τους για την ΟΜΑΔΑ κι ας
    βρεθεί κάποιος να μου πει το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!!!!΄
    Δεν χρειάζονται ούτε σουβλάκια ούτε τίποτα. Να είναι καλά οι γονέις τους να δίνουν τα 30 άρια.
    Τα αποτελέσματα τα ονόματά τους και τις προσπάθειές τους θέλουν να βλέπουν. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. Δεν είναι μόνο η πρώτη ομάδα. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Κε ΠΡΟΕΔΡΕ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ της ομάδας μας εσείς που ασχολείστε με την ενημέρωση. ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ. Το αξίζουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ . ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ
    ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΒΛΕΠΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ
    ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και το κακό ποιό είναι τελικά ; Η νοοτροπία αυτών των γονιών που νομίζουν ότι τα παιδιά τους είναι οι Ρονάλντο, Μαραντόνα και λοιποί.. Η μανία καταδίωξης που έχουν ότι όλοι είναι κατά των παιδιών τους.. Αυτοί είναι που καταστρέφουν το μέλλον των ίδιων τους των παιδιών και μετά γκρινιάζουν και κατηγορούν διοικήσεις και προπονητές ενώ οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει την χείριστη αθλητική τους συμπεριφορά. Παιδιά που δουλεύουν και έχουν ταλέντο δεν χαραμίζονται. Λες και οι διοικήσεις και οι πρόεδροι δεν θέλουν να φαίνεται η δουλειά των Ακαδημιών τους και να παίρνουν μεταγγραφές σε μια τόσο δύσκολη οικονομική κατάσταση.
    Αφήστε λοιπόν κύριοι τα παιδιά να διεκδικήσουν το μέλλον τους χωρίς εσάς. Αυτοί αθλούνται. Εσείς απλά παίρνετε τον καφέ σας και κρίνετε ότι κινείται !

    Ρίξτε μια ματιά που τελικά παίζουν μπάλα και αναζητήστε τους γονείς του. Είναι αυτοί που χωρίς γκρίνια τα πηγαίνουν στο γήπεδο, τα τρέχουν όταν τραυματίζονται, τα ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ όταν παίζουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή