Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Χριστοφιλέας: «Είμαστε μία οικογένεια όλοι στον Παλληνιακό»

Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας, αρχηγός της ομάδας του Παλληνιακού, μιλάει για την έναρξη της νέας χρονιάς, για τη νίκη του συλλόγου της Παλλήνης στην πρεμιέρα με 1-0 κόντρα στον Εθνικό Νέα Μάκρης, αλλά και για την συνέχεια.
Επίσης, αναφέρεται στις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ και το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, ενώ αποκαλύπτει τι συνέβη στο γήπεδο όταν έμειναν με δέκα παίκτες στο πρώτο ματς της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα είπε στο «ΖωΠαλλήνη»:
Για τη νίκη του Παλληνιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 1-0 κόντρα στον Εθνικό Νέας Μάρκης, ανέφερε:
«Ήταν μια αγχωτική πρεμιέρα. Δουλέψαμε όλο το καλοκαίρι για την έναρξη του πρωταθλήματος μαζί με τους προπονητές και το καλό είναι ότι φέτος δουλεύουμε πάρα πολύ το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα, έχουμε όρεξη και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Στόχος είναι το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε ματς».
Για τις αλλαγές που έγιναν φέτος στο ρόστερ της ομάδας της Παλλήνης:
«Παρ” όλο που αποχώρησαν καλοί παίκτες, η ομάδα έχει ικανότητες γιατί αντικαταστάθηκαν με επίσης καλούς παίκτες και καλούς χαρακτήρες. Το καλό μάλιστα είναι πως δέσαμε γρήγορα σαν ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια παρ” όλο που είμαστε λίγο καιρό μαζί. Υπάρχουν πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης βέβαια»
Για το γεγονός ότι η ομάδα άντεξε με 10 παίκτες και πήρε τη νίκη μετά την κόκκινη κάρτα:
«Φοβόμασταν τα περσινά, όμως αντέξαμε μισή ώρα με 10 παίκτες χωρίς να μας κάνουν κάτι αξιόλογο. Δείξαμε χαρακτήρα ακόμα και με δέκα παίκτες και αυτό είναι πολύ καλό σημάδι».
Μία ευχή για τη νέα χρονιά:
«Εύχομαι προς όλους τους αθλητές της Ελλάδας να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία, το λέω αυτό γιατί εγώ δεν είχα υγεία την περσινή χρονιά. Άμα έχεις υγεία μπορείς να κάνεις τα πάντα. Πρέπει να έχεις όρεξη να δουλέψεις και να αισθάνεσαι καλά. Αν δεν έχεις υγεία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου