Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Βάζει γκολ και στο ταμπούρι ο Παλληνιακός!

Συνεχίζει να νικά ο Παλληνιακός στα φιλικά του παιχνίδι και τα χαμόγελα όλο και πολλαπλασιάζονται στις τάξεις του συλλόγου. Μια ισοπαλία και τρεις νίκες μετράει πλέον η ομάδα του Σωκράτη Κιούρκου στα φετινά της φιλικά καθώς χθες επικράτησε των Βριλησσίων με 2-0 εκτός έδρας.

Σε ένα ματς που ο τεχνικός της Παλλήνης ανακάτεψε την τράπουλα και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν παίξει αρκετά ως τώρα, παρ' όλα αυτά όμως η εικόνα της ομάδας ήταν σε γενικές γραμμές καλή.

Δεν υπήρχε η ομοιογένεια και οι αυτοματισμοί των προηγούμενων αγώνων, αλλά δεν ήταν και άσχημη η παρουσία. Κόντρα μάλιστα σε έναν αντίπαλο που κλείστηκε πίσω (ομάδα της δεύτερης κατηγορίας τα Βριλήσσια) παίζοντας το γνωστό σύστημα... ταμπούρι!

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν, πως δεν ήταν και αρκετά εύκολο να βρεθούν διάδρομοι προς το τέρμα. Παρ' όλα αυτά, το κατάφεραν οι Παλληνιώτες και το κρατάμε αυτό το στοιχείο στον λογαριασμό-απολογισμό του χθεσινού ματς...

Είναι χαρακτηριστικό πάντως, πως το σκορ άνοιξε με στημένη φάση. Στο 43' συγκεκριμένα, ο Πανακούλιας με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στην περιοχή, εκεί την υποδέχτηκε με ωραίο κοντρόλ ο Κούσης (ξεχάστηκε ξεμαρκάριστος) και με αριστερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Στην επανάληψη ο Παλληνιακός παρουσιάστηκε περισσότερο δραστήριος και έφτασε πιο πολλές φορές με αξιώσεις απέναντι από τον πορτιέρο των γηπεδούχων. Όμως χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες καθώς στην εκτέλεση δεν είχαμε χθες και τόσο καθαρό μυαλό.

Παρ' όλα αυτά, ο δαιμόνιος Βασιλός, δεν μπορούσε να μην γράψει το όνομά του στους σκόρερς και αυτής της αναμέτρησης. Στο 89' κι έπειτα από μια πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια του Παλληνιακού, ο Δαραμούσκας του πέρασε ονειρική κάθετη κι εκείνος έκανε απλά αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από κάθε τι άλλο. Να στείλει την μπάλα στα δίχτυα δηλαδή, για το τελικό 0-2. Ο Βασιλός έφτασε τα 9 γκολ σε 4 φιλικά και ο Παλληνιακός τα 15 (έχει δεχθεί 8).

Πως έπαιξε

Στο πρώτο μέρος ο Σωκράτης Κιούρκος χρησιμοποίησε τον Χατζούδη στο τέρμα και στην άμυνα τους Τσανασκή και Αλβανό (στα άκρα) και τους Καλούδη, Κοκκινάκη (στα στόπερ). Στο κέντρο τους Πανακουλια, Δημητρακάκη (αμυντικά χαφ), Κούση, Μαριέλη, Λάσσα (μπροστά τους τριάδα) και τον Βασιλό στην επίθεση.

Στην επανάληψη το σχήμα άλλαξε αρκετά. Πορτιέρο ήταν ο Χριστοφιλέας και στην άμυνα οι Μπούρας (δεξιά), Κούσης (αριστερά), Καλούδης, Κοκκινάκης. Αμυντικά χαφ οι Κούνας και Δαραμούσκας και μπροστά τους ο Μπερέτης δεκάρι. Στα άκρα της επίθεσης οι Κοβάνης και Σιάσιος και αιχμή του δόρατος ο Βασιλός.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Α' ημιχρόνου): Χατζούδης, Τσανασκής, Αλβανός, Καλούδης, Κοκκινάκης, Πανακουλιας, Δημητρακάκης, Κούσης, Μαριέλης, Λάσσα, Βασιλός.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Β' ημιχρόνου): Χριστοφιλέας, Μπούρας, Κούσης, Καλούδης, Κοκκινάκης, Κούνας, Δαραμούσκας, Μπερέτης, Κοβάνης, Σιάσιος, Βασιλός.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου