Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Στους «4» με την μαγκιά τους οι Νέοι του Παλληνιακού (1-2 την Άμυνα)!

Σπουδαία επιτυχία για την ομάδα Νέων του Παλληνιακού, η οποία νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Άμυνα Ανθούσας και προκρίθηκε στους «τέσσερις» του πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και παραδίδοντας… μαθήματα τακτικής, η ομάδα της Παλλήνης πήρες τη μεγάλη νίκη που χρειαζόταν και έτσι έφτασε στην πρόκριση στους «τέσσερις» με το σπαθί τους!

Οι Παλληνιώτες ξεκίνησαν πολύ δυνατά και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 15', όταν ο Βαρώνος κέρδισε την κόντρα, έδωσε στον Μπούρα, αυτός πολύ ωραία «έκοψε» μέσα στην περιοχή στον Κυριόπουλο, ο οποίος μετά από εξαιρετική προσποίηση, σούταρε σωστά και έκανε το 0-1!

Οι γηπεδούχοι ωστόσο αντέδρασαν και στο 25’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1. Παρόλα αυτά, οι Παλληνιώτες δεν πτοήθηκαν και τρία λεπτά αργότερα ανέκτησαν το προβάδισμα. Ο Κυριόπουλος κέδισε το κόρνερ, το εκτέλεσε ο Μαργιέλης, ο Κυριόπουλος κινήθηκε ωραία μέσα στην περιοχή και πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, στέλνοντας την μπάλα να αναπαυτεί στα δίχτυα για το 1-2!

Το γρήγορο γκολ μετά την ισοφάριση και η εκπληκτική αμυντική λειτουργία του Παλληνιακού μετά το 1-2, δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να διεκδικήσει κάτι καλύτερο και έτσι τα παιδιά της Παλλήνης πήραν μία τεράστια νίκη και μία 100% «μάγκικη» πρόκριση! Η οποία πανηγυρίστηκε έξαλλα τόσο από τους ίδιους στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, όσο και από τους 100 και πλέον (!!!) φίλους του Παλληνιακού (γονείς, στελέχη, υποστηρικτές) που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Ανθούσας.

Πως έπαιξε

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κούμπης, αριστερά στην άμυνα έπαιξε ο Σταυρουλάκης, δεξιά ο Καραγιάννης και στόπερ οι Δημητρηκάκης και Μεσάρης. Δύο αμυντικά χαφ οι Γκόλιας και Μαργιέλης και μπροστά τους σε ρόλο δεκαριού ο Μαυράκης. Στην επίθεση βρέθηκαν οι Μπούρας αριστερά, Βαρώνος δεξιά και Κυριόπουλος φορ.

Αλλαγές έπαιξαν (με θετικότατη παρουσία), οι Αρμενάκης και Φώτος, που αντικατέστησαν τους Μπούρα και Βαρώνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου