Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Μεγάλη Νίκη των Νέων του Παλληνιακού στον μικρό Τελικό!




Οι Νέοι του Παλληνιακού νίκησαν τη Νίκη με 4-1 και κατέκτησαν την τρίτη θέση του πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ.


Μετά το άτυχο αποτέλεσμα 2-0 που είχαν στον ημιτελικό με τον Αχιλλέα Αχαρνών, οι Νέοι νίκησαν τη Νίκη Δροσιάς και πήραν τη τρίτη θέση αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πως άξιζαν κάτι πολύ καλύτερο, που δυστυχώς φέτος το έχασαν στις λεπτομέρειες.

Όπως και να έχει όμως το θέμα, οι Νέοι του Παλληνιακού μετά από ένα μαραθώνιο 30 αγώνων, κατάφεραν να διακριθούν και πέρα από τα συγχαρητήρια που τους αξίζουν, έστειλαν το μήνυμα ότι  και ήθελαν και μπορούσαν.

Το ματς.

Η ομάδα του Παλληνιακού μπήκε αποφασισμένη να πάρει το παιχνίδι νοιώθοντας την ατυχία και αδικία μαζί, που δεν ήταν στο μεγάλο Τελικό.

Από το πρώτο λεπτό βρέθηκε στην επίθεση και πίεζε συνεχώς δείχνοντας ποιος θα είναι ο κύριος του παιχνιδιού. Στο 10΄έγινε πολύ ωραία εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Παπαδόπουλου – Κυριόπουλου με το σουτ του τελευταίου να φεύγει μόλις άουτ.

Στο 15΄μετά από μία κόντρα λίγο πάνω από το χώρο του κέντρου, ο Κυριόπουλος κέρδισε τη μπάλα και από το ύψος της περιοχής πλάσαρε υποδειγματικά στο αριστερό «γάμα» της αντίπαλης εστίας γράφοντας το 1-0.

Στο 28΄ο Μαργιέλης  εκτέλεσε εξαιρετικά ένα φάουλ από δεξιά και ο Κυριόπουλος πετάχτηκε στο κέντρο της άμυνας για να γράψει το 2-0.

Στο 40΄μετά από διεκδίκηση της μπάλας από το Κυριόπουλο, αυτή στρώθηκε στο Μαυράκη που με άπιαστο και φαλτσαριστό σουτ έξω από τη περιοχή έγραψε το 3-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, αλλά ο Παλληνιακός έδειχνε πως είναι η ομάδα που θα φύγει με τη νίκη.

Αν και ο Αργύρης  Πούλος  έκανε αρκετές αλλαγές, η ομάδα συνέχισε να απειλεί και να διατηρεί την ομοιογένειά της στον αγωνιστικό χώρο. Ο Παλληνιακός συνέχισε να πιέζει και στο 60΄ο Μπούρας κέρδισε τη μπάλα έξω από τη περιοχή και μ΄ ένα κεραυνό σημείωσε ένα πολύ όμορφο γκολ γράφοντας το 4-0.

Η Νίκη κατάφερε στο 82΄μετά από κόρνερ να σημειώσει το γκολ της τιμής μειώνοντας σε  4-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Έπαιξαν:
Κούμπης, Καραγιάννης, Φώτο, Δημητρακάκης, Μεσσάρης (75΄Σταυρουλάκης),  Μαργιέλης, Καλφακάκος (70΄Σιλαίος), Μαυράκης (72΄Γκόλιας), Βαρώνος (80΄Μπινιάρης), Παπαδόπουλος (50 Μπούρας), Κυριόπουλος (65΄Κραουνάκης).
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου