Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Στον τελικό της ΕΠΣΑΝΑ η ομαδάρα των Juniors του Παλληνιακού!

Ακόμα πιο κοντά στο όνειρο έφτασε η εξαιρετική ομάδα των Juniors του Παλληνιακού, καθώς νίκησε στα ημιτελικά της ΕΠΣΑΝΑ τον Αστέρα Μενιδίου με 2-1 και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.

Τα «αστεράκια» του Παναγιώτη Χριστοφιλέα ήταν φοβεροί για ακόμα ένα ματς, έπαιξαν το ποδόσφαιρο που μας έχουν συνηθίσει σε όλη την διάρκεια της χρονιάς και πήραν πανάξια την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.

Τα γκολ τους Παλληνιώτες, που τους ακυρώθηκε και ένα τέρμα, σημείωσαν ο Αδαμόπουλος Μάριος και ο Ασημακόπουλος Νίκος, ωστόσο πρέπει να τονίσουμε πως ΚΑΝΕΙΣ δεν υστέρησε και ότι όλοι βοήθησαν πάρα πολύ για να φθάσει η ομάδα στη νίκη και συγχρόνως στην πρόκριση!

Το σφύριγμα της λήξης λοιπόν την Κυριακή το πρωί, βρήκε τα παιδιά και τον κόσμο της Παλλήνης που ήταν στο γήπεδο να πανηγυρίζουν έξαλλα μία μεγάλη πρόκριση.

Επόμενος στόχος είναι φυσικά η κούπα, καθώς την Παρασκευή 16/5 στις 17.00 στο γήπεδο της Νέας Μάκρης, ο Παλληνιακός θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Ραφήνας στον μεγάλο τελικό της ΕΠΣΑΝΑ !

Παλληνιακός:
Λουκάς Καραμπιέτ, Σέργιος, Μαμαλίγκας, Καραμπίνης Άρης, Βασιλακόπουλος, Χρήστος Καραμπιέτ, Παλαμάρης, Δεμεναγας, Ρίζος Θωμάς, Ασημακόπουλος, Καραμπίνης Δημήτρης, Παναγιώτης Ρίζος, Κυτταρης, Λέκκας, Χαζίζι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου