Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Παθιασμένη ανατροπή για τους Νέους του Παλληνιακού (2-1 την Μάχη)

Νίκη με ανατροπή για τους νέους του Παλληνιακού το Σάββατο που μας πέρασε (2-1) κόντρα στη Μάχη Μαραθώνα, μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι που αν και από τη αρχή του φαινόταν καθαρά ποια είναι η καλύτερη ομάδα (εντούτοις η μπάλα δεν ήθελε να μπει στα δίχτυα για τους γηπεδούχους).



Σε δύο φάσεις μετά το 0-1 σε ανεπανάληπτα τετ τα τετ, ο Κυριόπουλος και ο Μαργιέλης, απέτυχαν να την στείλουν στο πλεκτό καθώς δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους στην τελική προσπάθεια.

Παρ όλα αυτά ο Παλληνιακός πέτυχε την ανατροπή επικρατώντας τελικά με σκορ 2-1.
Πλέον, με 17 βαθμούς, καλείται να πάει το Σάββατο στην Ανθούσα και να κερδίσει το ματς με την Άμυνα έτσι ώστε να συμμετέχει στη τελική φάση των «4». Τα παιδιά έχουν αποδείξει ότι το μπορούν και το αξίζουν και με μια καλή εμφάνιση θα το καταφέρουν κιόλας. Πάντως, όπως και να έχει, η φετινή πορεία, μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί!
Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά η ομάδα έχει αποδείξει πως στα δύσκολα ΜΠΟΡΕΙ!!

Το ματς

Στο 15, επιθετικός της Μάχης έπιασε ένα σουτ λίγα μέτρα μετά την σέντρα (!) και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και αφού χτύπησε στη πλάτη του Τζεμπελίκου κατέληξε στο τέρμα του για το 0-1.
Από το 15' ως το 30΄χάθηκαν δύο κλασσικές ευκαιρίες από Κυριόπουλο και Μαργιέλη, για να φθάσουμε στο 32΄ όπου ο Μπούρας πήρε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και αφού έφτασε στο ύψος της περιοχής σούταρε δυνατά, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία κάνοντας το 1-1 και διώχνοντας προσωρινά το άγχος των παικτών του Παλληνιακού.
Το ημίχρονο τελείωσε με τους γηπεδούχους να υπερέχουν αλλά να μην μπορούν να παραβιάσουν για δεύτερη φορά την εστία των φιλοξενούμενων.
Στο δεύτερο μέρος οι παίχτες του Παλληνιακού συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά κάτι τους... έλλειπε στη τελική προσπάθεια.
Στο 75΄όμως, ο Μαυράκης μπήκε από αριστερά, σέντραρε προς το κέντρο της άμυνας, ο Κυριόπουλος προσποιήθηκε ωραία, με τον επερχόμενο Καραγιάννη να σκοράρει! Όμορφο γκολ και έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους παίκτες που τα έδωσαν όλα για τη νίκη και πέτυχαν μια παθιασμένη ανατροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου