Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Καταιγιστικοί οι Νέοι του Παλληνιακού 6-1 τον Πρωτέα Φώκαιας!

Άνετη επικράτηση την Μεγάλη Τετάρτη στο εξ αναβολής παιχνίδι των Νέων απέναντι στον Πρωτέα Φωκαίας. Οι Παλληνιώτες ήταν καταιγιστικοί, φιλοδώρησαν με 6 τέρματα τους αντιπάλους τους και σκόρπισαν έπειτα για να σουβλίσουν τον οβελία με ικανοποίηση.


Η ομάδα μετά τα τρία ατυχή αποτελέσματα με δύο απρόσμενες ήττες και μία ισοπαλία, ξεκίνησε ένα μαραθώνιο που απαιτούσε τέσσερις νίκες για να προκριθεί στη τελική φάση του θεσμού. Μετά την επικράτηση με 0-3 στη Βούλα ήρθε και η δεύτερη νίκη με 6-1 στο εντός έδρας παιχνίδι με το Πρωτέα. Μένουν δύο ματς με την Μάχη Μαραθώνα και την Άμυνα Ανθούσας για να φτάσουν στον στόχο.

Το ματς.

Μόλις στο πρώτο λεπτό από μια άτυχη στιγμή της άμυνας (αλλά και τη βοήθεια του αέρα) σημειώθηκε το 0-1. Η ψυχρολουσία όμως δεν πτόησε τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Αργύρη Πούλου βγήκε στην αντεπίθεση και πίεζε συνεχώς την αντίπαλη εστία θέλοντας να φτάσει στην ισοφάριση του σκορ. Και έτσι έγινε! Στο 12΄ο Μπούρας τροφοδότησε το Κυριόπουλο, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και με αριστερό πλασέ έκανε το 1-1.
Στο 22΄ο Μαργιέλης δοκίμασε το πόδι του σχεδόν 10 μέτρα έξω από τη περιοχή και το ξαφνικό και τεχνικό του σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
Στο 35΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ και απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς του Πρωτέα, ο Καραγιάννης από το ύψος της περιοχής, έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία (3-1).

Κ ενώ όλα έδειχναν ότι οι ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ, ο Κυριόπουλος πήρε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και αφού πέρασε το προσωπικό του αντίπαλο, ανατράπηκε εντός περιοχής, κερδίζοντας το πέναλτι. Πολύ ωραία εκτέλεση από το Μαργιέλη και 4-1!

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι κύλησε πιο ομαλά αλλά είχε δύο ακόμα γκολ για τον Παλληνιακό. Στο 65΄ο Μαργιέλης εκτέλεσε πολύ ωραία φάουλ από τα δεξιά και ο Κυριόπουλος πηδώντας πιο ψηλά από τους αμυντικούς πήρε τη κεφαλιά και σημείωσε το 5-1.

Στο 90΄μετά από βολέ του πολύ καλού Τσεμπελίκου, ο Μαυράκης πήρε την πρώτη κεφαλιά στο χώρο του κέντρου, δεύτερη στη συνέχεια από το Κραουνάκη πάσα στον Βαρώνο, ο οποίος περνώντας τον τερματοφύλακα σημείωσε ένα πολύ ωραίο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 6-1.

Η ομάδα θα μπορούσε να έχει σημειώσει 1-2 γκολ ακόμη κυρίως με κεφαλιές του Δημητρακάκη που πέρασαν λίγο άουτ, ενώ ο Τσεμπελίκος έκανε δυο εξαιρετικές αποκρούσεις αποσοβώντας σίγουρο γκολ.

Έπαιξαν: Τσεμπελίκος, Καραγιάννης, Φώτο, Μεσσάρης, Δημητρακάκης, Μαργιέλης, Καλφακάκος, Μαυράκης, Μπούρας , Κυριόπουλος, Αρμενάκης.
Αλλαγές: Βαρώνος, Καλπογιαννάκης, Κόλλιας, Κραουνάκης, Παπαδόπουλος, Σιλαίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου