Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Επέστρεψαν στις νίκες οι Τζούνιορ


Φωτογραφία μαζί με όλη την ομάδα των Τζούνιορ. Δεξιά ο
συντάκτης του palliniakosclub Γιάννης Μαραζιώτης, μαζί με
τον προπονητή των Τζούνιορ, Παναγιώτη Χριστοφιλέα.
Αριστερά, ο πολύ αγαπητός στα τμήματα υποδομής του
συλλόγου, ο Γιάννης Τσαρούχας.
Καλή εμφάνιση για την ομάδα των Τζούνιορ του Παλληνιακού το μεσημέρι της Κυριακής και επικράτηση κόντρα στη Νέα Μάκρη με 1-0. Οι "μικροί" της Παλλήνης επέστρεψαν έτσι στις επιτυχίες, μετά την γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Το χρυσό τέρμα των παικτών του Παναγιώτη Χριστοφιλέα πέτυχε ο Νίκος Δεμέναγας, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα από τον ίδιον και τους συμπαίκτες του.

Γκολ...!!!!!!!! Και έξαλλος πανηγυρισμός!


Η αναμέτρηση ήταν δύσκολη, με τους πιτσιρικάδες της Παλλήνης πάντως να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αποδεικνύονται εξαιρετική στην αμυντική λειτουργία, περιορίζοντας τους αντιπάλους τους στην δημιουργία απειλητικών καταστάσεων.

Γενικότερα όλα τα παιδιά είχαν θετική απόδοση και δικαίως στο φινάλε πανηγύρισαν τη νίκη έστω.

Το palliniakosclub βρέθηκε στο γήπεδο της Παλλήνης το μεσημέρι της Κυριακής και πριν την αναμέτρηση βγάλαμε και αναμνηστικές φωτογραφίες με την ομάδα, τους αυριανούς ηγέτες δηλαδή του Παλληνιακού και ποιος ξέρει και ποιων άλλων συλλόγων καθώς το ταλέντο περισσεύει...
Ένα κουβάρι οι πιτσιρικάδες του Παλληνιακού πανηγυρίζουν
το γκολ του Νίκου Δεμέναγα.
Για τον Παλληνιακό έπαιξαν οι: Παναγιωτόπουλος, Μαμαλίγκας, Βασιλακόπουλος, Καραμπίνης Άρης, Καραμπιέτ Σέργιος, Ρίζος Θωμάς, Παλαμάρης, Ασημακόπουλος, Καραμπιέτ Χρήστος, Αδαμόπουλος, Λέκκας, Δεμέναγας, Κύτταρης, Καραμπίνης Δημήτρης, Ρίζος Παναγιώτης, Χαζίζι, Λουκάς.
Οι αυριανοί πρωταθλητές του Παλληνιακού και ποιος ξέρει
και ποιών άλλων μεγάλων συλλόγων!!! Το ταλέντο τους
άλλωστε, περισσεύει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου