Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Πεντάρα στον Αστέρα Βάρης οι Παίδες του Παλληνιακού!

Τα καλά τους φόρεσαν οι Παίδες του Παλληνιακού το μεσημέρι του Σαββάτου και επιβλήθηκαν με το εντυπωσιακό 5-1 εντός έδρας του Αστέρα Βάρης.


Με τρία γκολ του Παπαδόπουλου και άλλα δύο του Τσιώλη, οι Παλληνιώτες δεν συνάντησαν την παραμικρή αντίσταση και έκαναν έναν υγιεινό περίπατο, στηριζόμενοι βέβαια και στην καλή τους αμυντική λειτουργία και φυσικά στον πορτιέρο τους, Τσεμπελίκο, ο οποίος όποτε χρειάστηκε φώναξε «παρών». Ιδιαίτερη μνεία πάντως πρέπει να γίνει στην μεσαία γραμμή της ομάδας της Παλλήνης καθώς ήταν εξαιρετική, με τον Τσιώλη σε μεγάλα κέφια και τους υπόλοιπους να τον ακολουθούν από κοντά σε απόδοση!

Το ματς

Ο Παλληνιακός μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα, αλλά ήταν εκείνος που απειλήθηκε τελικά. Στο 4' έπειτα από μπέρδεμα της άμυνάς του, αντίπαλος επιθετικός βγήκε τετ-α-τετ με τον Τσεμπελίκο, αλλά ο ταλαντούχος τερματοφύλακας με εντυπωσιακή έξοδό του τον σταμάτησε.

Αφού γλίτωσαν οι Παλληνιώτες το γκολ σε εκείνο το λεπτό, ήταν η σειρά τους να επιτεθούν. Στο 8' λοιπόν ο Παπαδόπουλος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νικολόπουλου, πήδηξε στο δεύτερο δοκάρι και με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 12' πάλι ο Παπαδόπουλος διαμόρφωσε το 2-0, μετά από ατομική του ενέργεια και καλό του σουτ από το ύψος της περιοχής που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο πορτιέρο.

Στο 14' έγινε το 3-0 μετά από ενέργεια του Παπαδόπουλου από τα αριστερά και ωραία μεταβίβαση στην περιοχή στον Πάντζιο, ο οποίος με ατομική προσπάθεια πέρασε δύο παίκτες, σούταρε, απέκρουσε το τέρμα, αλλά στο ριμπάουντ ήταν ξανά εκεί ο Παπαδόπουλος που με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 18' τραυματίστηκε στο κεφάλι ο Αναστασίου μετά από σύγκρουσή του με αντίπαλο ποδοσφαιριστή και έμεινε σχεδόν για δύο λεπτά στο χορτάρι. Ευτυχώς όμως σηκώθηκε δυνατός, όπως είχε κάνει και την προηγούμενη εβδομάδα, όταν δέχτηκε και τότε χτύπημα που τον σώριασε και υποχρέωσε τον γιατρό να μπει στο γήπεδο για τις πρώτες βοήθειες!

Στο 27' ο Καμπάνης έπιασε κεφαλιά μετά από φάουλ του Πάντζιου, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 31' μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό των Αναστασίου, Πάντζιου και Νικολόπουλου, ο τελευταίος έκανε κάθετη μπαλιά στον Παπαδόπουλο, αλλά το σουτ του φορ του Παλληνιακού αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα (στην κλειστή του γωνία).

Στο 37' ένα σουτ του Πάντζιου αυτή τη φορά, έξω από την περιοχή, το μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο πορτιέρο του Αστέρα.

Στο δεύτερο μέρος ο Παλληνιακός συνέχισε δυνατά. Στο 46' μετά από ωραία ενέργεια του Αναστασίου, βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και με σκαφτό σουτ, έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Στο 56' οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1. Ο Τσεμπελίκος είπε «όχι» την πρώτη φορά, αλλά στο ριμπάουντ έφτασε πρώτος ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από εκείνο το λεπτό και έπειτα το παιχνίδι πήγε στην δύναμη. Στο 60' ο Παπαδόπουλος πέρασε τρεις αντιπάλους, έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο επερχόμενος Τσιώλης πάνω στην γραμμή απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-1.

Στο 61' μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Πάντζιου πάλι στον Τσιώλη πλάσαρε στην δεξιά γωνία και έκανε το 5-1.

Το σκορ θα είχε ανέβει κι άλλο αν ο ρέφερι δεν σταματούσε τον Παπαδόπουλο σε χαρακτηριστικά τετ-α-τετ (τρία) με υποδείξεις οφσάιντ που ελέγχονταν.

Πολύ καλή η αμυντική γραμμή και ιδιαίτερα σε εξαιρετική μέρα ο «βράχος» Γκαλιούρης. Ουδείς παίκτης του Παλληνιακού πάντως υστέρησε.

Πως έπαιξε

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Τσεμπελίκος και στην άμυνα ο Λιάσκος δεξί μπακ, ο Κιούρκος αριστερό μπακ, οι Γκαλιούρης και Κονιδιάρης στα σέντερ μπακ. Αμυντικά χαφ οι Αναστασίου και Καμπάνης, δεκάρι ο Πάντζιος, δεξί χαφ ο Τσιώλης, αριστερό χαφ ο Νικολόπουλος και μπροστά ο Παπαδόπουλος.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τσεμπελίκος, Λιάσκος, Κιούρκος (62' Ζάβρας), Γκαλιούρης, Κονιδιάρης, Αναστασίου (72' Αρμεπντίνος), Καμπάνης, Πάντζιος (68' Κρούσσος), Τσιώλης (63' Μακρής), Νικολόπουλος (49' Γιαβρούδης), Παπαδόπουλος.



*Σημειώνουμε πως ο Πάντζιος αντικαταστάθηκε έπειτα από σκληρό χτύπημα που δέχτηκε, από το οποίο υπέστη θλάση στον αυχένα του! Συγκεκριμένα τον έσπρωξε δυνατά αντίπαλος και σωριάστηκε άσχημα στο χορτάρι, με το παιδί από τον Αστέρα να πέφτει πάνω του!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου