Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Τριάρα οι Νέοι της Παλλήνης και στο... ρελαντί!

Οι Νέοι του Παλληνιακού μπορεί να μην πάτησαν τέρμα το γκάζι στην εκτός έδρας αναμέτρησή τους με τον Άρη Βούλας, παρ' όλα αυτά, έστω και στο ρελαντί, η νίκη τους ήταν ξεκάθαρη και μάλιστα με μεγάλο σκορ. Το τελικό 0-3 απέδειξε για μια ακόμη φορά, ότι οι παίκτες της Παλλήνης διαθέτουν πλούσιο ταλέντο και τους αρκεί απλά να αγωνιστούν σοβαρά, για να φτάνουν στον στόχο.


Ο Παλληνιακός ήταν καλύτερος σ όλη τη διάρκεια του αγώνα και νίκησε δίκαια ένα μαχητικό Άρη που σε αρκετές περιπτώσεις απείλησε την εστία του Τσεμπελίκου που όποτε χρειάστηκε ήταν παρών.

Με πολύ καλή αμυντική λειτουργία ιδίως των ακραίων μπακ Φώτο και Καραγιάννη, σταμάτησαν πολλές προσπάθειες για απειλή της εστίας του Παλληνιακού.

Ο Μαργιέλης μαζί με τον σταθερό Καλφακάκο ανέκοψαν τον επικίνδυνο άξονα της Βούλας ενώ ο Μεσσάρης σε συνεργασία με τον έμπειρο Δημητρακάκη έκαναν ένα ακόμη καλό παιχνίδι.

Η επιθετική τριπλέτα Αρμενάκης, Μπούρας και Κυριόπουλος, συνεπικουρούμενοι από το πάντα επικίνδυνο Μαυράκη απείλησαν αρκετές φορές την αντίπαλη εστία.

ΣΤΟ 25΄ο Μπούρας επιτέθηκε από αριστερά, έσπασε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Κυριόπουλος με δυνατό σουτ έκανε το 0-1.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με εκατέρωθεν επιθέσεις με πάντα πιο απειλητικό το Παλληνιακό . 

Στο 84΄ ο Μαυράκης πήρε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, προχώρησε, έβγαλε εξαιρετική κάθετη μπαλιά στο Κυριόπουλο που με τεχνικό σουτ έγραψε το 0-2.

Στο 88΄ο Παλληνιακός κέρδισε έμμεσο στο ύψος της μικρής περιοχής, ο Κυριόπουλος τροφοδότησε το Μπούρα και αυτός με άπιαστο σουτ έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των δικτύων διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Καλή παρουσία και των αλλαγών που έκανε ο Αργύρης Πούλος, με τους Καλπογιαννάκη, Κόλλια, Κραουνάκη και Σιλαίο να βοηθούν κι εκείνοι με την παρουσία τους.

Ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά της ομάδας να διεκδικήσουν τη πρόκρισή τους στα ημιτελικά του θεσμού αρκεί να κάνουν το 3 στα 3, ματς που ακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου