Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Περίπατο με... τεσσάρα στον Ωρωπό οι Παίδες!

Οι Παίδες του Παλληνιακού μπήκαν δυνατά από την αρχή στο ματς με τον Ωρωπό και έδειξαν τις… διαθέσεις τους από τα πρώτα λεπτά. 

Ωστόσο, δεν ήταν και τόσο τυχεροί, καθώς στο έκτο λεπτό τραυματίστηκε ο Λεονάρντο, όταν συγκρούστηκε με τον Αντώνη Νικολόπουλο. Για περίπου 5 λεπτά υπήρχε διακοπή του ματς, όμως ευτυχώς ο παίκτης του Παλληνιακού δεν είχε τίποτα, απλά είχε ζαλιστεί και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά. 

Στο 14' λοιπόν είχαμε και την πρώτη καλή ευκαιρία για τους Παλληνιώτες, μετά από μπαλιά του Λεονάρντο και αφού έκανε κακό υπολογισμό το δίδυμο σεντερ μπακ, πετάχτηκε ο Παπαδόπουλος και με πλασέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων!

Οι Παλληνιώτες συνέχισαν να πιέζουν και στο 20’ έπαιξαν το 1-2 Παπαδόπουλος και Πάντζιος, όμως το σουτ του τελευταίου έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 23' ήρθε και το γκολ με πέναλτι. Μετά από ατομική ενέργεια, ο Παντζιος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Παπαδόπουλος για το 0-1 στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα. 

Όσο κυλούσε ο χρόνος, ο Παλληνιακός επέβαλε τον ρυθμό του και κυριαρχούσε απόλυτα στο γήπεδο, κρατώντας πάντα σε «απόσταση ασφαλείας» από την εστία του τον Ωρωπό. Στο 30' μάλιστα, μετά από ωραία συνεργασία του Πάντζιου με τον Τσιώλη, ο τελευταίος με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα το σουτ του Νικολόπουλου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

Πριν ολοκληρωθεί όμως το ημίχρονο, οι Παλληνιώτες κατάφεραν να βρουν για δεύτερη φορά δίχτυα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, μετά από κόρνερ ο Γκαλιούρης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0, ενώ λίγο νωρίτερα (στο 44') μετά από συνεργασία του Παπαδόπουλου με τον Πάντζιο, ο αντίπαλος πορτιέρο είχε σώσει την εστία του από βέβαιη παραβίαση σταματώντας το σουτ που έγινε εντός περιοχής. 

Η ομάδα της Παλλήνης ξεκίνησε εξίσου δυνατά και στην επανάληψη. Στο 53' το καλό σουτ του Πάντζιου από το ύψος της περιοχής έφυγε άουτ, ενώ στο 54' ο Παπαδόπουλος κινήθηκε ωραία από αριστερά και αφού πέρασε δύο αντιπάλους έκοψε την μπάλα στον Πάντζιο για το 0-3 από το ύψος του πέναλτι. 

Στο 55' έγινε το 0-4, όταν μετά από πολύ ωραία πάσα του Τσιώλη στον κενό χώρο πλάσαρε ο Παπαδόπουλος με το αριστερό (όχι το καλό του πόδι!) και βρήκε δίχτυα, αφού πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες, όπως αυτή του 58' όπου ο Τσεμπελίκος αντέδρασε εξαιρετικά, ενώ πρέπει να τονίσουμε πως καλή παρουσία είχε και ο Μπανιάς που αγωνίστηκε βασικός. 


ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τσεμπελίκος, Ρασιαρμός, Κιούρκος, Μπανιάς, Γκαλιούρης, Αναστασίου (73' Λιάσκος), Νικολόπουλος (51' Καλτσουκαλάς), Τσιώλης (59' Γιαβρούδης), Καπάνης (63' λ. τρ. Κονιδάρης), Πάντζιος (68' Μακρής), Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου