Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Νίκησαν την Σταμάτα (1-0), αναστατώθηκαν με Αλβανό!

Σε ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και από τις δύο ομάδες, ο Παλληνιακός κατάφερε να φτάσει στη νίκη απέναντι στην Σταμάτα (1-0), χάρη σε ένα εξαιρετικό σουτ του Δαραμούσκα, που στο 36' της αναμέτρησης, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το «δώρο» του αντίπαλου αμυντικού, ο οποίος με εκτέλεση φάουλ στην περιοχή του, ουσιαστικά έστρωσε την μπάλα στον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.


Εκείνος δεν άφησε χρόνο να πάει χαμένο και με γρήγορη αντίδραση, σούταρε σωστά και σκόραρε για το 1-0, το οποίο έμελλε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στο ματς.

Γενικότερα πάντως ήταν ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται στις μονομαχίες στο χώρο του κέντρου.

Οι  φιλοξενούμενοι είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να φέρουν την αναμέτρηση στα ίσια, όταν στο 55' αστόχησαν σε πέναλτι (δοκάρι και έξω). Στην παράβαση για τον Παλληνιακό είχε υποπέσει ο Ελ Γκαμάλ.

Στο νοσοκομείο ο Αλβανός!


Ανησύχησαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης στον Παλληνιακό με τον Τόλη Αλβανό καθώς ο ταλαντούχος αμυντικός ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και εγκατέλειψε το ζέσταμα πηγαίνοντας στα αποδυτήρια.

Μάλιστα καλού – κακού οι άνθρωποι του συλλόγου κάλεσαν ασθενοφόρο για να οδηγηθεί ο ποδοσφαιριστής στο νοσοκομείο (στο «Σωτηρία»). Εκεί έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως δεν έχει τίποτε το ανησυχητικό. Άλλωστε δεν κρίθηκε καν απαραίτητο να νοσηλευτεί.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
: Λεστάκης, Μητσιάρας (67' Κοκκινάκης), Μπούρας, Ελ Γκαμάλ, Καλούδης, Πανακούλιας, Κούνας, Δαραμούσκας, Μπερέτης, Καβαδίας, Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου