Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Έκαναν το ντέρμπι... περίπατο οι Παίδες! (4-0)



Στα χαρτιά, η αναμέτρηση των Παίδων του Παλληνιακού με την αντίστοιχη ομάδα των Καλυβιών το πρωί της Κυριακής, ήταν  ντέρμπι! Στην πράξη όμως, αποδείχθηκε... περίπατος! Για την ακρίβεια, οι πιτσιρικάδες των γηπεδούχων μετέτραψαν αυτό το ματς σε παράσταση για έναν ρόλο (=περίπατο), χάρη στην πολύ καλή τους απόδοση και την συγκέντρωση που απέδειξαν από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Τελικό αποτέλεσμα... 4-0, αλλά πιστέψτε μας, η αναμέτρηση πριν ξεκινήσει, είχε πράγματι το χαρακτήρα του ντέρμπι!



Οι παίδες του Παλληνιακού λοιπόν ήταν υπέροχοι χθες και δικαίως πανηγύρισαν τρελά στα αποδυτήρια την επιτυχία τους. Το palliniakosclub μάλιστα βρέθηκε εκεί και αποθανάτισε με τον φωτογραφικό του φακό τις όμορφες στιγμές. Μόνο τα... μπουγέλα έλειπαν, αλλά αυτά μάλλον τα αφήνουν για τα καλύτερα που μπορούν να έρθουν...

Όσο για το ματς; Στο πρώτο μέρος ήταν παιχνίδι κέντρου. Είχαν κατοχή λίγο περισσότερο τα Καλύβια, αλλά δεν είχαν την ουσία. Σημείωση: Πολύ καλή ομάδα οι φιλοξενούμενοι, απλά δεν τους πήγε καθόλου το ματς καθώς έπεσαν πάνω σε έναν εξαιρετικό Παλληνιακό που δεν υστέρησε σε καμία γραμμή του.

Γρήγορο γκολ

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν νωρίς το σκορ και συγκεκριμένα στο 5' με ωραίο σουτ του Αναστασίου έξω από την περιοχή. Από πλάγιο του Κιούρκου, ο Παπαδόπουλος μπήκε την περιοχή, γύρισε στον Πάντζιο, με τελικό αποδέκτη της ωραίας ομαδικής προσπάθειας τον Αναστασίου, που με καλοζυγισμένο σουτ άνοιξε το σκορ.

Στο 30' ο Παλληνιακός κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή, το εκτέλεσε ο Αναστασίου και έστειλε την μπάλα στην γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει πορτιέρο των φιλοξενούμενων για το 2-0. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Παλληνιακός έχασε κι άλλες ευκαιρίες. Δύο φορές ο Παπαδόπουλος (ένα τετ-α-τετ και ένα καλό σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε την χάρη) και μία ο Τσιώλης (όταν μετά από γύρισμα του Παπαδόπουλου σε τετ-α-τετ του με τον αντίπαλο πορτιέρο τον σταμάτησε ο τελευταίος με τα πόδια).


Πήρε σκυτάλη ο Παπαδόπουλος

Στο δεύτερο μέρος μπήκε από την αρχή δυνατά ο Παλληνιακός. Στο 52' μετά από ωραία κάθετη μπαλιά του Νικολόπουλου, ο Παπαδόπουλος πρόλαβε τους δύο αμυντικούς και την έξοδο του τερματοφύλακα, πλάσαρε σωστά και η μπάλα αφού βρήκε πρώτα το δοκάρι έπειτα αναπαύτηκε στα δίχτυα για το 3-0.

Στο 61' έπειτα από προσπάθεια του Πάντζιου από τα αριστερά και αφού πέρασε δύο αντιπάλους του, σέντραρε με το δεξί (που δεν είναι και το καλό του πόδι...), με τον Παπαδόπουλος να κερδίζει την μπάλα και με ωραίο πλασέ να νικάει ξανά τον αντίπαλο πορτιέρο για το 4-0.

Πως έπαιξε

Κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Τσεμπελίκος και στην άμυνα οι Ρασιαρμός (δεξι μπακ), Κιούρκος (αριστερό μπακ) και οι Γκαλιούρης, Μπανιάς στα στόπερ. Αμυντικός χαφ ο Καπάνης και κεντρικός χαφ ο Αναστασίου. Δεκάρι ο Πάντζιος και στα άκρα της μεσαίας γραμμής οι Τσιώλης (δεξιά), Νικολόπουλος (αριστερά). Προωθημένος ο Παπαδόπουλος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η αμυντική προσπάθεια όλης της ομάδας ήταν εξαιρετική. Όχι μόνο των στόπερ και των μπακ αλλά όλων. Βράχοι στο κέντρο της άμυνας πάντως οι Μπανιάς και Γκαλιούρης, εξαιρετικοί στα άκρα οι Ρασιαρμός και Κιούρκος (βοήθησαν και στην ανάπτυξη). Σωστός στις τοποθετήσεις του ο Καπάνης στο κέντρο έκοψε πολλές μπάλες, σούπερ ο Αναστασίου τόσο στην δημιουργία όσο και στην εκτέλεση. Έμβολα στα άκρα οι Τσιώλης και Νικολόπουλος, ζογκλέρ ο Πάντζιος στο κέντρο. Όσο για τον Παπαδόπουλο, απλά συνεχίζει να κάνει καλά αυτό που κάνει από την αρχή του πρωταθλήματος, δηλαδή να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ. Στο τέρμα ο Τσεμπελίκος, όποτε χρειάστηκε απλά έδειξε την αδιαμφισβήτητη αξία του. Πολύ καλοί στα λεπτά που αγωνίστηκαν και οι Γιαβρούδης, Κονιδιάρης, Φιλιππαίος, Καφρίτσας. Γενικότερα όλα τα παιδιά την Κυριακή ήταν εξαιρετικά.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τσεμπελίκος, Ρασιαρμός, Κιούρκος (59' Κονιδάρης), Γκαλιούρης, Μπανιάς, Καπάνης, Αναστασίου (70' ο Καφρίτσας), Πάτζιος, Τσιώλης (56' Γιαβρούδης), Νικολόπουλος (62' ο Φιλιππαίος), Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου