Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Πάρτι στην βροχή με πεντάρα ο Παλληνιακός!

Γκολ και θέαμα στην βροχή. Αυτό ακριβώς προσέφερε ο Παλληνιακός στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Λαυρεωτική, την οποία και νίκησε με το εντυπωσιακό 5-1 για την 24ηαγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Οι Παλληνιώτες με τον θρίαμβο κόντρα στην ομάδα του Λαυρίου, έφθασαν τους 36 βαθμούς και διατηρήθηκαν στην 6η θέση.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Παλλήνης κυριάρχησε απόλυτα στο χορτάρι από το πρώτο λεπτό και ουσιαστικά… σταμάτησε στα πέντε γκολ, καθώς στο τελευταίο εικοσάλεπτο έριξε σημαντικά τους ρυθμούς της.
Οι Παλληνιώτες μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 10ο λεπτό, όταν ο Μπερέτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα του Ελ Γκαμάλ. Το γρήγορο γκολ έδωσε «φτερά» στον Παλληνιακό, ο οποίος στο 27’ προειδοποίησε με το δοκάρι του Γεωργιάδη και τελικά δύο λεπτά αργότερα, με σουτ του Δαραμούσκα μετά από σέντρα του Μπερέτη, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, με το οποίο και ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη το σύνολο του Σωκράτη Κιούρκου ξεκίνησε εξίσου δυνατά και μόλις στο 52’ο Μπερέτης, από ωραία πάσα του Σιάσιου, δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0ολοκληρώνοντας ιδανικά την αντεπίθεση. Ούτε το τρίτο τέρμα όμως… σταμάτησε τον Παλληνιακό, ο οποίος συνέχισε να πιέζει.
Τελικά, στο 63’ ο Πανακούλιας με μία σουτάρα από πολύ μακριά έγραψε το 4-0, ενώ στο 71’ ο Μητσιάρας, που μόλις είχε περάσει στο χορτάρι, πέτυχε ακόμα ένα γκολ για το 5-0!Κάπου εκεί ο Παλληνιακός «πάτησε» φρένο και έριξε ρυθμούς. Οι δύο προπονητές έκαναν κάποιες αλλαγές και οι… ομάδες χαλάρωσαν αρκετά.

Ωστόσο, στο 77’ λίγο έλειψε να τιναχθεί το ματς στον αέρα, όταν ο Μακρής των φιλοξενούμενων έκανε ένα πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Δαραμούσκα, για το οποίο ο διαιτητής του έδειξε δικαιολογημένα απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο σημείο αυτό υπήρξε μεγάλη ένταση και αναστάτωση. Το παιχνίδι όμως μετά από λίγο συνεχίστηκε και η Λαυρεωτική εκμεταλλευόμενη τα πολλά νεύρα των γηπεδούχων και την χαλαρότητα λόγω τοης έκτασης του σκορ, κατάφερε στο 85’ να μειώσει για το τελικό 5-1.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ:
 Χριστοφιλέας, Μπούρας, Κούσης, Αλ. Καλούδης, Πανακούλιας (74’ Καββαδίας), Ελ Γκαμάλ, Σιάσιος (77’ Κοκκινάκης), Δαραμούσκας, Γεωργιάδης (67’ Μητσιάρας), Μπερέτης, Κούνας.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Ασλάνι, Δ. Χασιώτης, Γκαβέρας, Παπακωνσταντίνου, Πάνου, Μακρής, Τσιαούσης (86’ Βλαντής), Τζώρας, Παπαδόπουλος (65’ Ιατρού), Τσιριγώτης (46’ Παντελιάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου