Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Απουσίες, κούραση και ατυχία «λύγισαν» τον Παλληνιακό


Ήττα για τον Παλληνιακό εντός έδρας στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην Δόξα Αγίας Άννας (1-2), με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται την κακή εμφάνιση των γηπεδούχων και φυσικά τις πολλές απουσίες τους.

Διότι είναι μια πραγματικότητα, ότι ο Παλληνιακός κατέβηκε στο γήπεδο συμπληρώνοντας με το ζόρι ρόστερ και έχοντας στο πάγκο του επί της ουσίας τον αναπληρωματικό πορτιέρο και δύο στόπερ και μάλιστα τον έναν εξ αυτών (τον Αλβανό) να προέρχεται από ίωση. Με απλά λόγια, δεν υπήρχαν και οι καλύτερες συνθήκες για αυτό το ματς και στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε, όταν οι παίκτες του Σωκράτη Κιούρκου ξέμειναν από δυνάμεις.
Ήταν και άτυχος ο Παλληνιακός στο ξεκίνημα καθώς δέχθηκε γκολ νωρίς από αδράνεια της άμυνάς του (στο 12’ με κοντινό πλασέ μετά από κτύπημα κόρνερ) ενώ στο 16′ η βολίδα του Πανακούλια τράνταξε το δοκάρι. Στο 20’ πάντως έγινε το 1-1 με πλασέ του Ελ Γκαμάλ, πάλι μετά από κόρνερ ενώ στο 49′ ο Χριστοφιλέας με εντυπωσιακές επεμβάσεις, είπε «όχι» δύο φορές στους φιλοξενούμενους. Απέκρουσε το πέναλτι του Δημάκη ενώ απομάκρυνε και στην επαναφορά, πνιγμένος στις αγκαλιές των συμπαικτών του! Παρ” όλα αυτά στο 53′ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα για το 1-2 σε μια φάση που είχαν και την βοήθεια της τύχης.
Έκτοτε η Δόξα επικεντρώθηκε στην διατήρηση του υπέρ της αποτελέσματος και τα κατάφερε αφού όσο περνούσε ο χρόνος, οι γηπεδούχοι όλο και περισσότερο ξέμεναν από δυνάμεις, λόγω όλων των όσων αναφέραμε στον πρόλογό μας.

Κιούρκος: «Ντροπιαστική εμφάνιση»!
Πάντως, ο προπονητής του Παλληνιακού εμφανίστηκε απογοητευμένος από την εμφάνιση στο φινάλε του ματς και με τοποθέτησή του στα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» έκανε λόγο για μια ντροπιαστική εμφάνιση. Τόνισε χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Κιούρκος: «Ήταν μια ντροπιαστική εμφάνιση για την ιστορία της ομάδας μας»!
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Κούνας (85’ Κοκκινάκης), Κούσης, Αλ. Καλούδης, Πανακούλιας, Ελ Γκαμάλ, Μπερέτης, Δαραμούσκας, Βασιλός, Καββαδίας, Μητσιάρας.
ΔΟΞΑ: Βλάχος, Παρασκευόπουλος, Νιφόρος, Δημάκης, Φιλίππου, Βλαντόιου (79’ Ασημακόπουλος), Σάββας, Μαβίδης, Σούλης, Γκίνι (29’ Ζωγράφος), Κυριακίδης (87′ Σπυρίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου