Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Με λίγη τύχη, το έπαιρναν το ντέρμπι οι Νέοι!


Μπορεί να μην κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο οι Νέοι του Παλληνιακού στην αναμέτρηση αυτής της εβδομάδας (εντός έδρας) με τους Νικητές, παρ' όλα αυτά, το τελικό 2-2 ήταν το πρώτο πλήγμα για την ομάδα της Ανθούσας στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να επικρατούσαν αν ήταν λίγο πιο τυχεροί στο φινάλε, σε ένα ματς πάντως που έτσι κι αλλιώς, ήταν δύσκολο και αμφίρροπο.

Το σκορ άνοιξε για τον Παλληνιακό με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή ο Κανάκης, μετά από μπαλιά του Αρμενάκη (10'). Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν με τον Γιάννη Τσεμπελίκο να είχε δύο καλές επεμβάσεις.

Στο δεύτερο μέρος μπήκανε δυνατά οι αντίπαλοι πίεσαν και μετά από άτυχη στιγμή στην άμυνα του Παλληνιακού ήρθε το γκολ της ισοφάρισης (50'). Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Τελικά το δεύτερο γκολ των Νικητών επιτεύχθηκε με πέναλτι (55') έπειτα από υπόδειξη για χέρι.

Ως το φινάλε του ματς ο Παλληνιακός έχασε 2 καλές ευκαιρίες για το γκολ της ισοφάρισης. Ο Μπούρας σούτερε από το ύψος της περιοχής, αλλά απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας και ο Κυριόπουλος έστειλε την μπάλα άουτ σε προσπάθειά του μέσα από την περιοχή. Τελικά όμως η ισοφάριση ήρθε, όταν μετά από κόρνερ, ο Μπούρας βρέθηκε στην μικρή περιοχή, πλάσαρε, απέκρουσε ο τερματοφύλακας αρχικά και αμυντικός στη συνέχεια, αλλά με υπόδειξη της βοηθού το τέρμα μέτρησε καθώς η μπάλα είχε περάσει την γραμμή (80').

Λίγο πριν το τέλος του ματς, ο Μπούρας είχε άλλες δύο καλές στιγμές αλλά ήταν άτυχος στην τελική προσπάθεια.

Πως έπαιξε

Τερματοφύλακας ήταν ο Τσεμπελίκος και στην άμυνα οι Καραγιάννης (δεξιά) Δημητρακάκης, Μεσσάρης, Φώτο (αριστερά). Στο κέντρο οι Καλφακάκος, Μαργιέλης, Κανάκης, Αρμενάκης, Μπούρας και στην επίθεση ο Κυριόπουλος.

Αλλαγές πέρασαν στο ματς οι: Βαρώνος, Γκόλιας, Μπινιάρης, Χαντζούδης, Καλφογιαννάκος, Σμυρλιάδης, Κραουνάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου