Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Ακάθεκτοι οι Τζούνιορ, "έσπασαν" τα δοκάρια, αλλά κέρδισαν και τον Παμπαιανικό!

Συνεχίζουν τις καλές τους εμφανίσεις τα τζούνιορ του Παλληνιακού και κέρδισαν και αυτή την αγωνιστική στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Εντός έδρας επικράτηση αυτή τη φορά επί του Παμπαιανικού, με τους πιτσιρικάδες του Παναγιώτη Χριστοφιλέα να νικούν 1-0 με τέρμα του Νίκου Ασημακόπουλου, αλλά να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσουν το σκορ.

Τι ευκαιρίες δηλαδή, που οι μικροί θύμισαν τον... ύμνο τις ΑΕΚ «σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια»!!! Βλέπετε, οι Παλληνιώτες σημάδεψαν τα δοκάρια ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις φορές, αλλά... έξι!!! Τρία είχε ο Χρήστος Καραμπιέτ και από ένα οι Θωμάς Ρίζος, Κύτταρης και Ασημακόπουλος.

Αν καθόταν καμιά στραβή σε αυτό το ματς και ισοφαριζόταν ο Παλληνιακός θα ήταν πραγματικά από τα απίστευτα! Παρ' όλα αυτά, το τρίποντο έστω και με το φτωχό (βάσει της εικόνας του ματς) 1-0 ήρθε και οι ταλαντούχοι πιτσιρικάδες του Παναγιώτη Χριστοφιλέα έπιασαν τους δέκα βαθμούς στην ειδική βαθμολογία της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος (σε τέσσερα ματς, μοναδική απώλεια εκείνη της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Κερατέα).

Για τον Παλληνιακό έπαιξαν: Λουκάς, Βασιλακόπουλος, Χαζίζι, Μαμαλίγκας, Ρίζος Παναγιώτης, Καραμπίνης Άρης, Καραμπιέτ Χρήστος, Ρίζος Θωμάς, Δεμένεγας Νίκος. Έπαιξαν επίσης: Λέκας, Παλαμάρης Γιώργος, Ασημακόπουλος Νίκος, Αδαμόπουλος Μάριος, Καραμπίνης Δημήτρης, Κύτταρης Δημήτρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου