Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ήττα στο ντέρμπι με την Ανθούσα οι Παίδες του Παλληνιακού

 Έχασε στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των Παίδων (β' φάση) ο Παλληνιακός, εκτός έδρας από τους Νικητές Ανθούσας (2-0). Σε μια αναμέτρηση που οι γηπεδούχοι πάταγαν καλύτερα στο γήπεδο, αλλά με λίγη τύχη, οι Παλληνιώτες θα μπορούσαν να έφευγαν έστω με την ισοπαλία. Όπως και να έχει πάντως, η αναμέτρηση ήταν δύσκολη, καθώς οι νικητές βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την περίοδο (4 στα 4 πλέον στο πρωτάθλημα).

Το ματς
Οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα έλεγχαν το κέντρο και ήταν δυνατοί στις μονομαχίες. Οι παίκτες του Παλληνιακού, δεν μπορούσαν να κρατήσουν εύκολα μπάλα. Παρ' όλα αυτά, οι Νικητές δεν έκαναν κάποια κλασσική φάση.

Στο 16'΄η πρώτη ευκαιρία ήταν για τον Παλληνικαό, όταν ο Πάντζιος πέρασε κάθετη μπαλιά στον Παπαδόπουλο, ο οποίος νίκησε τον αμυντικό που τον μάρκαρε, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.

Στο 30' ήρθε το γκολ για τους Νικητές. Είχε μείνει στην πλάτη της άμυνας ο Παππάς, χωρίς όμως να είναι οφσάιντ την ώρα της μεταβίβασης, κι έτσι πήρε την μπάλα από κανονική θέση, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Στο 33' με ένα πολύ δυνατό και ωραίο σουτ έξω από την περιοχή που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα, οι Νικητές έκαναν το 2-0, με τον Τσεμπελίκο να μην μπορεί να αντιδράσει.

Στο 35' ο Παλληνιακός είχε μια καλή στιγμή να μειώσει όπως ο Παπαδόπουλος μετά από ατομική του προσπάθεια, δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρο καθώς η μπάλα μετά το πλασέ του έφυγε μόλις άουτ.

Στο 39' έπειτα από σέντρα του Αναστασίου, έπιασε κεφαλιά μέσα από την περιοχή ο Παπαδόπουλος με την μπάλα να περνάει σύριζα έξω από το δεξί δοκάρι!

Στην επανάληψη μπήκαν με όρεξη οι παίκτες του Παλληνιακού πίεσαν, χωρίς όμως την κλασσική ευκαιρία. Είχαν το κέντρο και την κατοχή, αλλά δεν έμπαιναν στην περιοχή εύκολα, με το τελικό 2-0 να παραμένει χωρίς την σπουδαία φάση και από τους δύο αντιπάλους.

Πως έπαιξε ο Παλληνιακός

Τερματοφύλακας για τον Παλληνιακό ήταν ο Τσεμπελίκος (έκανε κάποιες εξαιρετικές επεμβάσεις) και στην άμυνα μπροστά του οι Ρασιαρμός δεξί μπακ, Κιούρκος αριστερό μπακ, Γκαλιούρης και Μπανιάς στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Καμπάνης και Αναστασίου, μπροστά τους σε ρόλο δεκαριού ο Πάντζιος, δεξί χαφ ο Τσιώλης, αριστερό χαφ ο Γιαβρούδης και φορ ο Παπαδόπουλος.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τσεμπελίκος, Ρασιαρμός, Κιούρκος, Γκαλιούρης, Μπανιάς, Καμπάνης (75' Αρμπεντίνος), Αναστασίου, Πάντζιος, Τσιώλης (55' Λιάσκος), Γιαβρούδης (41' Καφρίτσας), Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου