Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Νίκη για τους σκληροτράχηλους Παίδες του Παλληνιακού με σούπερ Παπαδόπουλο!

Την πρώτη τους νίκη έκαναν οι Παίδες του Παλληνιακού στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Επικράτησαν εντός έδρας του Προφήτη Ηλία με 2-1 και έφτασαν τους 4 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία.


Σε μια αναμέτρηση που ήταν ιδιαιτέρως αμφίρροπη, με τις δύο ομάδες να είναι εξίσου επικίνδυνες στα αντίπαλα καρέ, αλλά στο τέλος αποδείχθηκε πως οι γηπεδούχοι ήταν πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια και έτσι πήραν εκείνοι το ματς.

Πρωταγωνιστής τους ο σκόρερ των δύο τους τερμάτων, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα και κέρδισε κατά κράτος σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες με τους αντιπάλους του.


Χαρακτηριστικότερη η φάση του δεύτερου τέρματός του (2-0 στο 60'), όταν μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Καρφίτσας κάτω από το κέντρο, διεκδίκησε την μπάλα ανάμεσα σε τρία (!) αντίπαλα κορμιά, βγήκε νικητής μπαίνοντας στην περιοχή υπό ασφυχτικά μαρκαρίσματα, στάθηκε όρθιος στα τζαρτζαρίσματα και με εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στα αντίπαλα δίχτυα.



Ο Παπαδόπουλος είχε καθαρό μυαλό και στην φάση του 15', όταν εκμεταλλεύτηκε με τον ιδανικότερο τρόπο την εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Αναστασίου στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0). Μάλιστα ο Δημήτρης σκόραρε με το αριστερό σε αυτή την φάση, που δεν είναι και το καλό του πόδι!


Το τέρμα των φιλοξενούμενων σημειώθηκε στο 70' με πέναλτι, το οποίο όμως ήταν ήταν τραβηγμένο. Ο Ρασιαρμός μάρκαρε τον αντίπαλό του στην περιοχή εκείνος έπεσε στο τζαρτζάρισμα και προφανώς μπέρδεψε την ρέφερι αφού η υπόδειξη χαρακτηρίζεται τουλάχιστον αυστηρή. Στο τέλος του αγώνα πάντως, οι φιλοξενούμενοι μάλλον δικαιούνταν ένα άλλο πέναλτι, το οποίο δεν τους δόθηκε καθώς υπήρξε μια περισσότερο καθαρή παράβαση.


Όπως και να έχει, το τελικό 2-1 παρέμεινε και οι παίκτες του Παλληνιακού πανηγύρισαν τη νίκη. Μπορεί να απειλήθηκαν από τους αντιπάλους τους, αλλά η εμφάνισή τους ήταν εξίσου καλή, παίζοντας όλοι τους με πάθος και δυναμισμό. Η τετράδα στην άμυνα βγήκε νικήτρια σε πολλές μονομαχίες ενώ οι κεντρικοί ήταν θετικοί τόσο στα ανασταλτικά τους καθήκοντά όσο και στην δημιουργία φάσεων.


Πως έπαιξε


Η ομάδα του Αργύρη Πούλου παρατάχθηκε με τον Τσεμπελίκο κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα τους Ρασιαρμό (αριστερό μπακ), Κιούρκο (αριστερό μπακ), Κονυδάρη και Μπανιά (στόπερ). Στα χαφ βρέθηκαν οι Καφρίτσας (50' Λιάσκος), Αναστασίου, Πάτζιος, Τσιώλης (68' Καλτσουκαλάς), Παπαδόπουλος και μπροστά ο Τζεβελεκάκης (65' Γιαβρούδης).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου