Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Πάθος για πρόκριση στον τελικό των Νέων και των Junior του Παλληνιακού!



Ξεσηκωμός υπάρχει για τα δύο σπουδαία ματς που δίνουν οι Νέοι και τα Juniors του Παλληνιακού για τα ημιτελικά των πρωταθλημάτων ΕΠΣΑΝΑ (Σάββατο και Κυριακή), καθώς η επιτυχημένη χρονιά της Ακαδημίας του Παλληνιακού, είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί ακόμα και με κούπα!

Βέβαια, η σεζόν θεωρείται εξαιρετικά επιτυχημένη, ωστόσο επειδή δύο τμήματα του συλλόγου έχουν φθάσει στα ημιτελικά των πρωταθλημάτων ΕΠΣΑΝΑ, υπάρχει πάθος – όρεξη και φυσικά ταλέντο, ώστε να φθάσουν και στον τελικό!

Πρώτοι δίνουν τη «μάχη» τους οι Νέοι, καθώς το Σάββατο έχουν νοκ αουτ ματς για τα ημιτελικά με τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, στις 10.00, στο ουδέτερο γήπεδο του Κρυονερίου.

Μάλιστα, τα παιδιά του Παλληνιακού δεν θα είναι μόνο τους, καθώς  ήδη έχουν κλείσει δύο πούλμαν από γονείς και φίλους τους, οι οποίοι θα βρεθούν στην εξέδρα με σκοπό να τους… σπρώξουν στη νίκη και στην πρόκριση στον τελικό. Τα πούλμαν θα ξεκινήσουν από την Παλλήνη με προορισμό το Κρυονέρι στις 8.00!

Ο άλλος ημιτελικός είναι μεταξύ Νίκη Δροσιάς – Θύελλα Ραφήνας την ίδια ημέρα και ώρα, ενώ ο τελικός του πρωταθλήματος νέων θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14/4/2014, ώρα 17.00.

Τα Juniors του Παλληνιακού δίνουν τη δική τους «μάχη» την Κυριακή, στις 10.30, επίσης σε νοκ αουτ αναμέτρηση με… φόντο τον τελικό, κόντρα στον Αστέρα Μενιδίου στο γήπεδο της Νέας Μάκρης. Φυσικά, ούτε τα… αστεράκια της Παλλήνης θα είναι μόνα τους, καθώς όπως έχουμε μάθει αρκετοί γονείς θα βρίσκονται στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Ο άλλος ημιτελικός του πρωταθλήματος είναι μεταξύ Θύελλα Ραφήνας – Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου.

Η διοίκηση που στηρίζει πάντα την Ακαδημία του Παλληνιακού, θα είναι παρούσα φυσικά και στις δύο αυτές σπουδαίες αναμετρήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου