Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Το χειρότερό του παιχνίδι... (Παλληνιακός-Νικολακάκης 0-3)

Σε άσχημη ημέρα βρέθηκαν οι παίκτες του Παλληνιακού χθες και υποχρεώθηκαν σε βαριά εντός έδρας ήττα από τον Νικολακάκη (0-3).
Οι ποδοσφαιριστές του Σωκράτη Κιούρκου έκαναν ένα από τα χειρότερά τους παιχνίδια φέτος (κατά πολλούς στην ομάδα το χειρότερο!) και έδωσαν το δικαίωμα στον αντίπαλό τους να περάσει ένα εύκολο απόγευμα στο γήπεδο της Παλλήνης. Πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Εγιουρούμ, ο οποίος σημείωσε και τα τρία τέρματα της ομάδας του (27’, 50’, 55’). Ο Παλληνιακός προσπάθησε μετά το 0-1 να γυρίσει το ματς, αλλά τα δύο γρήγορα τέρματα του Νικολακάκη στην επανάληψη, έδωσαν ένα πολύ γρήγορο τέλος στην αναμέτρηση χθες στο γήπεδο της Παλλήνης…
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός, Ρακιντζόπουλος, Καρακάσης, Κοκκινάκης, Κουτσούκος, Μπούρας, Σκεντούλη, Κοβάνης, Σταθόπουλος (46’ Ζώκος), Ρουφαγάλας (75’ Αναγνωστόπουλος).
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Τσούνης, Θεοδωρής (85’ Μοντέρο), Νίκας, Σπυρίδης (75’ Μήλας), Μουράτογλου, Ανδρεάδης, Τερζίεφ (65’ Αθανασέλος), Κοβαίος, Εγιουρούμ, Πάπα, Παπαναστασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου