Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Έχασαν με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 90'! (Παλληνιακός-Παμπαιανικός 1-2 ΠΑΙΔΕΣ)


Ηττήθηκαν οι Παίδες του Παλληνιακού την Κυριακή εντός έδρας από τον Παμπαιανικό, αλλά για μια ακόμη φορά οι Παλληνιώτες έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία. Ο λόγος σε αυτό το ματς, ήταν η υπόδειξη πέναλτι στο 90’ με το οποίο οι φιλοξενούμενοι διαμόρφωσαν το τελικό 1-2.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν εντονότατα ισχυριζόμενοι ότι ο αμυντικός τους πήρε ξεκάθαρα την μπάλα στην επέμβασή του και σε καμία περίπτωση τα πόδια του αντιπάλου του… Παρ’ όλα αυτά, ο ρέφερι υπέδειξε πέναλτι, το οποίο έμελλε να καθορίσει και τη μοίρα του ματς.
Το 1-1 είχε διαμορφωθεί στο πρώτο μέρος, με τον Καραγιάννη να ισοφαρίζει για τον Παλληνιακό με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Σιαφάκα. Στην επανάληψη ο Παλληνιακός είχε καλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποια τέρματα, αλλά ήταν και άτυχος. Πάντως τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλά, άξιζαν τη νίκη, απέναντι μάλιστα σε μια ομάδα, η οποία στον πρώτο γύρο στην έδρα της, είχε... φορτώσει τους Παλληνιώτες με 9 τέρματα!
Αξίζει να επισημανθεί για το ματς και η απόφαση των ιθυνόντων της ομάδας του Παλληνιακού, να επιτρέψουν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, την επιστροφή στην ενδεκάδα του Παμπαιανικού ενός από τους ποδοσφαιριστές που είχαν βγει αλλαγή καθ’ ότι τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας της ομάδας τους και ο προπονητής είχε ήδη ολοκληρώσει τις αλλαγές του και δεν είχε άλλους παίκτες για να χρησιμοποιήσει. Το άτυχο παιδί που χτύπησε, ο Κασελούρης (συγκρούστηκε σε έξοδό του με τον Καραγιάννη) αποχώρησε από το γήπεδο με ασθενοφόρο καθώς υπέστη διάσειση!
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τσεμπελίκος (40’ Φούκας), Γαβρίλης, Κιούρκος (76’ Τσάλος), Μεσάρης, Οικονόμου (75’ Δελατόλας), Σιαφάκας, Ευείδης (55’ Αρμπεντίνος), Καραγιάννης, Πάντζιος (46’ Αλεβίζος), Κωνσταντινίδης, Μπινιάρης.

1 σχόλιο:

  1. Δεν πειράζει παιδιά. Παίξατε όλοι πολύ καλά και είσαστε οι ηθικοί νικητές.Όσο με πληγώνεις τόσο με πωρώνεις ομαδάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή