Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία (Μαρκό-Παλληνιακός 1-0 Παίδες)

Πολλά παράπονα από την διαιτησία έχει η ομάδα των Παίδων του Παλληνιακού στην αναμέτρησή της την Κυριακή εκτός έδρας κόντρα στο Μαρκό.
Διαμαρτύρονται για δύο πέναλτι που δεν τους δόθηκαν, αλλά και για την φάση του νικητήριου γκολ των γηπεδούχων (1-0) στο 40’ όταν ο επιθετικός του Μαρκό έφυγε από θέση οφσάιντ. Παρά τις προσπάθειες των παιδιών του Παλληνιακού, το αποτέλεσμα έμεινε στο 1-0 και στο δεύτερο ημίχρονο και οι κιτρινόμαυροι έμειναν με το παράπονο της κακής διαιτησίας… Το Μαρκό στον πρώτο γύρο ο Παλληνιακός είχε κερδίσει με 9-1!!!
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τσεμπελίκος, Γαβρίλης (80’ Τσάλος), Κιούρκος (62’ Δελατόλας), Μεσάρης, Οικονόμου, Σιαφάκας, Μπινιάρης, Ευείδης (65’ Αρμπεντίνος), Καραγιάννης, Πάντζιος (70’ Μοσχόπουλος), Κωνσταντινίδης (60’ Αναστασίου).

1 σχόλιο:

  1. Μας αδίκησαν και αυτή την φορά, όπως με το Πόρτο Ράφτη. Που είναι εκείνη η περίφημη επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΕΠΣΑΝΑ; Λυπάμαι μόνο για κάποια από τα παιδιά που δίνουν την ψυχή τους στο γήπεδο και θα έπρεπε να βλέπουν τα αποτελέσματα των κόπων τους.Δυστυχώς είναι λίγοι οι μικροί και οι γονείς τους, που δείχνουν σοβαρότητα σε αυτό που κάνουν και δυστυχώς αυτό μικραίνει την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή