Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Είχε και… μαέστρο και… εκτελεστή! (Παλληνιακός – Κρυονέρι 4-2 ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ)


Με μαέστρο τον Τζεβελεκάκη και εκτελεστή τον MVP της αναμέτρησης Αναστασίου, οι Παμπαίδες του Παλληνιακού πέρασαν ένα εύκολο μεσημέρι το Σάββατο στο γήπεδό τους κόντρα στο Κρυονέρι. Τελικό αποτέλεσμα 4-2 με τους γηπεδούχους να είχαν πολλές ευκαιρίες για να εκτοξεύσουν κι άλλο το δείκτη του σκορ!
Έπαιξαν πολύ ωραίο παιχνίδι, με τον Τζεβελεκάκη να μοιράζει δύο ασίστ και να είναι γενικότερα πολύ κινητικός και επικίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα. Δεν είναι υπερβολή να γράψουμε ότι σε αυτό το ματς τους έκανε… άνω κάτω τους αντιπάλους του!
Και από τη στιγμή που είχε και καλό… εκτελεστή το Σάββατο ο Παλληνιακός, η νίκη ήταν δεδομένη. Ο λόγος για τον Αναστασίου, που έβαλε δύο τέρματα το ένα από ασίστ του Τζεβελεκάκη και το δεύτερο έπειτα από εντυπωσιακή ατομική του προσπάθεια! Πολύ καλός ο Αναστασίου βρίσκεται σε φόρμα!
Άλλο ένα τέρμα πέτυχε ο –πάντα επικίνδυνος και κινητικότατος- Πάντζιος, έπειτα από ασίστ ξανά του Τζεβελεκάκη και ένα ακόμα γκολ ήρθε από τον Γκαλιούρη που κι εκείνος είχε θετικότατη απόδοση.
Σε εξαιρετική ημέρα και τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας, κανείς δεν υστέρησε και τα χαμόγελα ήταν πάρα πολλά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης…
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αφεντάκης (46’ Τσεμπελίκος), Τάσιος (68’ Μέξης), Παππάς (70’ Μακρής), Γκαλιούρης, Κιούρκος, Τσιώλης, Κιούλος (60’ Δαρατζίκης), Ντούκας (38’ Κόντης), Πάντζιος, Τζεβελεκάκης (80’ Φιλιππαίος), Αναστασίου.

2 σχόλια:

  1. παμε ολο νικες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ !ΜΑΓΙΚΑ ΓΚΟΛ ΒΑΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εισε στο μυαλο κατι μαγικοοοοο οπου πας εσυ θα μαι παντα εγω να σου τραγουδω.ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΕΕΕΕΕΕ! ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΕΕΕ!!!!!!!


    Παμε ρε ομαδαρα με τους παικταραδες σου


    ΣΠΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή