Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ψυχωμένη ανατροπή! Διόνυσος-Παλληνιακός 3-4 (Παμπαίδες)


Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παμπαίδες του Παλληνιακού στον εκτός έδρας αγώνα με τον Διόνυσο, επικρατώντας με 4-3.
Από την αρχή του αγώνα οι πιτσιρικάδες της Παλλήνης έδειξαν ότι ήταν αποφασισμένοι να φύγουν από το γήπεδο με το διπλό. Οι Παλληνιώτες ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 10’ με γκολ του Πάντζιου.
Η συνέχεια ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα του Παλληνιακού χάνοντας τρεις κλασικές ευκαιρίες, στο 20’ τετ α τετ του Τζεβελεκάκη απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας του Διόνυσου, στο 25’ πλασέ λόμπα του Πάντζιου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι, στο 32’ γυριστό σουτ του Αναστασίου απέκρουσε με δυσκολία ο αντίπαλος πορτιέρο.
Όμως σε μία τελείως ανύποπτη φάση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Διόνυσου με ένα σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1 σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ένα γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια για τον Διόνυσο φέρνοντας την ομάδα το Παλληνιακού πίσω στο σκορ με 2-1. Το τέρμα αυτό δεν πτόησε τα παιδιά του Παλληνιακού που στην συνέχεια με συγκλονιστική εμφάνιση έκαναν την μεγάλη ανατροπή και έφτασαν να προηγούνται πέντε λεπτά πριν την λήξη του αγώνα με 2-4 χάρη σε τρία σερί γκολ που σημείωσε ο Τζεβελεκάκης (60’,65’,68’).
Επίσης χάθηκαν τουλάχιστον 3-4 ευκαιρίες από τους Κιούλο, Τσιώλη, Ντούκα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα διαμορφώθηκε το τελικό 3-4 με γκολ που πέτυχε η ομάδα του Διόνυσου.
Η νίκη αυτή πανηγυρίστηκε έντονα από τα παιδιά και τους φιλάθλους μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή ενώ το κλίμα που επικράτησε στο πούλμαν κατά την επιστροφή ήταν εκπληκτικό.
Στον αγώνα αυτόν όλοι ήταν υπέροχοι. Είχαν πάθος, δύναμη, αποφασιστικότητα, και κυρίως έδειξαν ότι είναι ικανοί να πάρουν όποιο αποτέλεσμα θέλουν αρκεί να το πιστέψουν και να παλέψουν για αυτό.
Όλες οι γραμμές λειτούργησαν άψογα και με αλληλοκάλυψη. Ο πορτιέρο Αφεντάκης έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. Η άμυνα με την τετράδα Τάσιος, Γκαλιούρης, Καφρίτσας (έπαιζε όλο το 2ο ημίχρονο με διάστρεμμα), Παππάς ήταν αλάνθαστοι. Το κέντρο με Κιούλο, Τσιώλη, Αναστασίου, Ντούκα έκοβε, μοίραζε, έδινε το τέμπο. Το επιθετικό δίδυμο Πάντζιος, Τζεβελεκάκης ψυχροί εκτελεστές πέτυχαν 4 γκολ ενώ θα μπορούσαν να βάλουν άλλα 3 τουλάχιστον! Οι Κόντης, Λιάσκος και Πεϊνιρτζής που μπήκαν αλλαγή ήταν επίσης εκπληκτικοί!!!
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αφεντάκης, Τάσιος, Παππάς (Πεϊνιρτζής), Γκαλιούρης, Καφρίτσας, Τσιώλης, Κιούλος (Λιάσκος), Ντούκα (Κόντης), Τζεβελεκάκης, Πάντζιος, Αναστασίου.

4 σχόλια:

  1. Ολα τα παιδια παιξανε εκπληκτικα και στα δυο ημιχρονα.αντε και η συνεχεια με νικες!!!ΕΤΣΙ ΜΟΡΗ ΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eτσι ρε ομαδαρα μια φορα ελοιψα και χαρηκατε αλλη μια νικη

    ΣΠΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για τους προπαίδες αλλά γιατί 32 μεστά άρθρα γι' αυτούς 23 για τους νέους (που έχουν καλύτερη βαθμολογική κατάταξη) και μόνο 13 για τους παίδες χωρίς πολλά λόγια;; Στους παίδες δεν υπάρχουν παιδιά που σκίζονται για την ομάδα, που ιδρώνουν και ματώνουν; Αυτά πότε θα διαβάσουν έναν καλό λόγο κε Συντάκτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννης Μαραζιώτης9 Μαρτίου 2012 στις 2:23 μ.μ.

      Όλα τα παιδιά στις ακαδημίες του Παλληνιακού "σκίζονται", ιδρώνουν, ματώνουν για την φανέλα της ομάδας. Έχω παρακολουθήσει παιχνίδια τους και το έχω διαπιστώσει ιδίοις όμμασι. Πράγματι όμως, συμβαίνει να έχουν γραφτεί περισσότερα ρεπορτάζ (και πιο αναλυτικά) για τους Παμπαίδες απ’ ότι για τις υπόλοιπες ομάδες. Αυτό γίνεται για τον εξής λόγο: Οι γονείς των παιδιών της ομάδας των Παμπαίδων με βοηθάνε ιδιαίτερα στην ενημέρωση μου.
      Εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να βρίσκομαι σε όλα τα παιχνίδια για να κάνω εγώ την καταγραφή. Ο χρόνος δυστυχώς δεν είναι αρκετός… Και επειδή οι γονείς από τους Παμπαίδες μου στέλνουν και με ενημερώνουν με περισσότερες λεπτομέρειες, γι’ αυτό και η διαπίστωση που κάνατε στην παρατήρησή σας...
      Θα ήταν τεράστια χαρά μου αν υπάρξουν γονείς και από τις άλλες ομάδες που θα δραστηριοποιηθούν σε αυτό το θέμα, με την συλλογή πληροφοριών δηλαδή για τα παιχνίδια, έτσι ώστε να με βοηθάνε κι εμένα να προβάλω περισσότερο τα παιδιά.
      Θα σας πρότεινα να το συζητήσετε μεταξύ σας και να αναλάβει κάποιος να επικοινωνεί μαζί μου μετά τα παιχνίδια (σε όσα δεν είμαι εκεί) και να μου δίνει στοιχεία. Θα χαρώ πολύ αν πράγματι συμβεί κάτι τέτοιο…
      Με εκτίμηση, Γιάννης Μαραζιώτης.

      Διαγραφή