Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Ισοπαλία 1-1 με ανύπαρκτο πέναλτι στο 85’! «Βράζουν» στον Παλληνιακό…

Τέλος στο σερί νικών (τέσσερις συνεχόμενες), αλλά όχι και στο αήττητο έβαλε ο διαιτητής Σπίθας, ο οποίος διαμόρφωσε την Κυριακή το απόγευμα το αποτέλεσμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Παλληνιακού με το Μαρκό, η οποία έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1. Διαβάστε τι δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, κύριος Παναγιώτης Μερτύρης.

Οι Παλληνιώτες είχαν προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με τον Βασιλό και κράταγαν άνετα το σκορ μέχρι το φινάλε, όμως στο 85’ ο ρέφερι έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι για το 1-1 και έληξε το ματς με την σέντρα, δηλαδή στο 89’! Όλα αυτά προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των ανθρώπων του Παλληνιακού, με τον πρόεδρο κύριο Παναγιώτη Μερτύρη να δηλώνει στα «neaespana.blogspot.gr» για τον διαιτητή του ματς: «Αυτός μας κοροϊδεύει».

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ρυθμός του ματς δεν ήταν πολύ καλός , με τον Παλληνιακό πάντως στο πρώτο ημίχρονο να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα και να έχει τον έλεγχο του ματς. Στο 14’ μάλιστα οι Παλληνιώτες ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Ντούση πάνω στον Πανακούλια εντός περιοχής, ενώ στο 27’ ήρθε και το γκολ για το 0-1. Ο Καλούδης έβγαλε ωραία την πάσα για τον Βασιλό και αυτός με πλασέ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Μετά το τέρμα που δέχθηκε το Μαρκό αντέδρασε, ανέβασε ρυθμούς και έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Πρώτα στο 32’ ο Μπούρας έδιωξε πάνω στην γραμμή το κοντινό σουτ του Μουσαράι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πλάσαρε άουτ σε τετ α τετ με τον Χριστοφιλέα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ματς δεν άλλαξε σημαντικά. Οι γηπεδούχοι είχαν το κατοχή, όμως ο Παλληνιακός παίζοντας πολύ έξυπνα, κράταγε πολύ άνετα το υπέρ του σκορ. Και ενώ όλα έδειχναν πως το 0-1 θα έμενε μέχρι το τέλος και ότι ο Παλληνιακός θα πανηγύριζε την Πέμπτη του σερί νίκη, ήρθε  ο διαιτητής Σπίθας να τα… φέρει όλα τούμπα. Συγκεκριμένα, στο 85’ ο Αλβανός έκοψε κανονικά την μπάλα μέσα στην περιοχή, όμως ο ρέφερι είδε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μουσαράι! Οι Παλληνιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για αυτή την απόφαση, όμως δεν μπόρεσαν να την αλλάξουν, ενώ ο διαιτητής έληξε την αναμέτρηση με την σέντρα, δηλαδή στο 89’!!

ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας, Σιδέρης, Σότα, Ντούνης, Κάλης, Γαλάνης, Λυριτζής (61' Λεβέντης), Ρεγκάκος, Μουσαρά, Νασιμέντο.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας, Κούσης, Αλβανός, Πανακούλιας, Μπλιάμπλιας, Δαραμούσας (76' Γεωργιάδης), Καλούδης, Βασιλός, Κούνας (83' Μπερέτης), Κοβάνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου