Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ασταμάτητος και ας χάνει πέναλτι!

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ πανηγύρισε ο Παλληνιακός, ο οποίος παρότι δεν ήταν τόσο παραγωγικός όσο τα προηγούμενα ματς, άξιζε και με το παραπάνω το «τρίποντο» κόντρα στον Πρωτέα Παλαιάς Φωκαίας (1-0) το περασμένο Σάββατο.


Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Δαραμούσκας με φοβερό σουτ στο 77’, ενώ νωρίτερα είχε αστοχήσει σε πέναλτι ο Βασιλός.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και χωρίς κάποια ιδιαίτερα φάση. Ο ρυθμός δεν ήταν καλός και παρότι ο Παλλληνιακός ήταν πιο… ορεξάτος, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία.
Το δεύτερο ημίχρονο ωστόσο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους Παλληνιώτες, καθώςστο 46’ ο Βασιλός κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας έπεσε εντυπωσιακά, απέκρουσε και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Ο Παλληνιακός πάντως δεν πτοήθηκε και συνέχισε στα επόμενα λεπτά να πιέζει. Μάλιστα, στο 55’ ζήτησαν πέναλτι για χέρι που έκανε ο Μπουτσάι του Πρωτέα, ωστόσο ο διαιτητής δεν σημείωσε παράβαση!
Τελικά, η λύτρωση για την ομάδα της Παλλήνης ήρθε στο 77’, με ένα υπέροχο σουτ τουΔαραμούσκα από πολύ μακριά! Μετά το 1-0 οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να βγουν από την άμυνα τους και να ψάξουν την ισοφάριση, ωστόσο ο Παλληνιακός δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και ο Χριστοφιλέας κράτησε το «μηδέν»…
Μάλιστα, ο Παλληνιακός θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ στο φινάλε, αν ο διαιτητής έδινε πέναλτι σε χέρι αμυντικού σε σουτ που έκανε ο Πανακούλιας μέσα στην περιοχή του Πρωτέα ή αν αντίπαλος τερματοφύλακας δεν έδιωχνε εντυπωσιακά στο 90’ το πολύ καλό σουτ του Κοβάνη!
Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και έτσι ο Παλληνιακός πανηγύρισε άλλη μία νίκη, την τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα. Οι Παλληνιώτες που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έφτασαν τους 24 βαθμούς.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας, Κούσης, Αλβανός (62′ Δαραμούσκας), Πανακούλιας, Μπλιάμπλιας, Σιάσιος (85’ Κούνας), Καλούδης, Βασιλός, Μπερέτης (62′ Γεωργιάδης), Κοβάνης.

ΠΡΩΤΕΑΣ:
 Λαμπρόπουλος, Κατσούλας, Μακροδημήτρης (85′ Κοσμάτος), Μπουτσάι, Λάζαρης, Μούργος, Χρήστου, Βασιλείου, Μαραγκός (68′ Ντίνος), Μαμάκος, Καλιανιώτης (89′ Μακρυπίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου