Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Σημάδια ανάκαμψης και νίκη για Παλληνιακό

Σημάδια ανάκαμψης έδειξε ο Παλληνιακός το απόγευμα του Σαββάτου στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με την Δόξα Αγιάς Άννας και με τη νίκη του 2-3 πήρε ένα σημαντικό τρίποντο, που τον ξεκόλλησε κάπως βαθμολογικά. Βέβαια θα χρειαστεί αυτή η ανάκαμψη να έχει και συνέχεια για να επανέρθει η ομάδα στις ψηλότερες θέσεις του πίνακα, όπως δηλαδή και στοχεύουν οι ιθύνοντες της, γι” αυτό και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση αυτή η νίκη, να εφησυχάσει τους Παλληνιώτες.

Αντίθετα, πρέπει να αποδειχθεί μονάχα η εκκίνηση της κούρσας τους ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν.
Εκείνο που κρατάμε από τον Παλληνιακό σε αυτό το ματς είναι η βελτίωση της μεσαίας του γραμμής και τα τέρματα που ήρθαν από πίσω. Το ότι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα η ομάδα τρεις φορές, έστω και χωρίς να χριστεί σκόρερ της, κλασσικός της φορ, αν μη τι άλλο είναι ένα ενθαρρυντικό στοιχείο. Έστω κι αν η Δόξα βρίσκεται μια θέση από το τέλος του βαθμολογικού πίνακα.
Κάποια αμυντικά κενά πάντως θα πρέπει να προβληματίσουν αν και η αλήθεια είναι πως φέτος τα μετόπισθεν του Παλληνιακού έχουν αποδείξει πως δουλεύουν άψογα. Προφανώς λοιπόν, είχαμε να κάνουμε με μια εξαίρεση στον κανόνα.
Όσο για το ματς, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 4′ το οποίο εκτέλεσε ο Μαβίδης στέλνοντας την μπάλα όμως άουτ. Μετά το δεκάλεπτο ο Παλληνιακός ανέβηκε και στο 14’ με τέρμα που πέτυχε ο Κούσης πήρε κεφάλι στο σκορ (0-1).
Στο 43′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι όταν ο Σάββας ανατράπηκε από τον Αλβανό. Ο Δημάκης ανέλαβε να το εκτελέσει και εκείνος ευστόχησε κάνοντας το 1-1.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52’ο Κούνας έβαλε ξανά τον Παλληνιακό μπροστά με ωραίο γκολ (1-2), αλλά η απάντηση της Δόξας ήταν άμεση καθώς στο 53’ ο Δημάκηςισοφάρισε με πλασέ (2-2).
Παρ” όλα αυτά, η τελευταία κουβέντα στο ματς, ανήκε στους φιλοξενούμενους. ΟΠανακούλιας στο 78’ με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-3 και χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του. Ένα τρίποντο που λογικά θα λειτουργήσει και ως φάρμακο στην ψυχολογία.
Αξίζει πάντως να σημειώσουμε, πως στο 80’ ο Σακελλάρης έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση με τον Δημητρακάκη όμως να σώζει πάνω στην γραμμή με εντυπωσιακή του προσπάθεια!!!
ΔΟΞΑ: Μπακανδρίτσος, Μαργούτας (55’ Σακελλάρης), Δ. Νιφόρος, Φιλίππου, Θωμάκος, Ασημακόπουλος (46’ Τσάλεσης), Σάββας (61′ Κυριακίδης), Μαβίδης, Δημάκης, Γκίνι, Τσελερίδης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Λευτάκης, Μπούρας (61′ Δημητρακάκης), Κούσης, Αλβανός, Πανακούλιας, Μπλιάμπλιας, Σιάσιος, Δαραμούσκας, Βασιλός (63’ Γεωργιάδης), Κούνας (75’ Μπερέτης), Κοβάνης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου