Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Νέο ρεσιτάλ Παλληνιακού και ξανά βροχή τα γκολ!

Εντυπωσιακά συνέχισε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ ο Παλληνιακός, ο οποίος πέρασε… αέρα με 3-0 από την Σταμάτα για την 13η αγωνιστική και επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση!

Οι Παλληιώτες μετράνε πλέον τρία σερί «τρίποντα» και όλα μάλιστα με εντυπωσιακά σκορ. Πρώτα ήταν το 3-2 στο Μενίδι κόντρα στην Αγία Άννα, μετά το 5-1 απέναντι στην Δόξα Κορωπίου και τώρα το 3-0 στην Σταμάτα.
Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Παλληνιακός ξεκίνησε ιδανικά και έδειξε από πολύ νωρίς ποιος είναι το «αφεντικό» στην αναμέτρηση. Μόλις στο 10ο λεπτό ο Καλούδης με ωραία κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Σιάσιου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, ενώ στο 32’ ο Βασιλός και πάλι από ασίστ του εξαιρετικού προχθές Σιάσιου, έκανε το 0-2 και έδωσε… αέρα νίκης στην ομάδα της Παλλήνης. Άλλωστε, τα πράγματα είχαν γίνει πιο εύκολα από το 22’, όταν ο τερματοφύλακας Πετράκης των γηπεδούχων αντίκρισε δίκαια την κόκκινη κάρτα.
Ο Παλληνιακός πάντως, παρά το 0-2 δεν σταμάτησε να ψάχνει το γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, έχασε αρκετές ευκαιρίες για να δώσει διαστάσεις θριάμβου (ξανά) στη νίκη του, ωστόσο τελικά… περιορίστηκε στο 0-3, το οποίο διαμόρφωσε ο Δραμούσκας με πολύ ωραίο πλασέ, μετά από ασίστ του Σιάσιου, στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης!
Το 0-3 ήταν και το τελικό σκορ του ματς, με τον Παλληνιακό να παίρνει μία μεγάλη νίκη, να φθάνει τους 21 βαθμούς και να βρίσκεται πλέον στην έκτη θέση του πίνακα.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Μαυρίδης, Δημητρίου, Πέππας, Κοτροζίνης, Πλεμμένος, Καλλέρης, Μπενετάτος (61′ Καλογήρου), Λέκκας (55′ Μπερμπάντης), Χρ. Τσεβάς, Κριεμάδης (22′ Μαμάης).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας (70′ Τσανακτσής), Κούσης, Αλβανός, Πανακούλιας, Μπλιάμπλιας, Σιάσιος, Καλούδης, Βασιλός, Κούνας (50′ Δαραμούσκας), Κοβάνης (80′ Γεωργιάδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου