Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Να σπάσει το αήττητο θέλει ο Παλληνιακός!



Την Σταμάτα εκτός έδρας αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 15.00 ο Παλληνιακός, με μοναδικό στόχο τη νίκη για το 3χ3! Πάει πάντως σε μία εξαιρετικά δύσκολη έδρα…


Οι Παλληνιώτες βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, καθώς προέρχονται από δύο σερί νίκες με Δόξα Αγία Άννας και Δόξα Κορωπίου, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν τους Κορωπιώτες με 5-1! Μάλιστα, σε αυτό το ματς είχε φανταστική απόδοση ο Βασιλός, ο οποίος πέτυχε και τα πέντε γκολ της ομάδας του πριν βγει αλλαγή!

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και όλοι ελπίζουν πως με ένα ακόμα «διπλό», θα μπορέσουν την Κυριακή να ανέβουν και άλλο στην βαθμολογία. Αυτή τη στιγμή ο Παλληνιακός έχει 18 βαθμούς και είναι στην 7η θέση, ενώ η Σταμάτα με 21 βρίσκεται τέταρτη.

Η αντίπαλος της Κυριακής την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε εκτός έδρας από το Κορωπί με 2-0 και έβαλε τέλος σε ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών. Μέχρι τώρα πάντως έχει δείξει πως διαθέτει καλό ρόστερ, με ποιότητα και εμπειρία και παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Το μεγαλύτερο ατού της πάντως είναι η έδρα, καθώς στο γήπεδο της δεν… χάνει με τίποτα φέτος. Μέχρι τώρα μάλιστα έχει μόνο νίκες (5)!

Μήπως όμως ήρθε η ώρα να… σπάσει και αυτό το σερί; Ο Παλληνιακός βρίσκεται σε καλή φόρμα και έχει την ευκαιρία με ένα τρίποντο να ανέβει θέσεις στην βαθμολογία. Η αποστολή του είναι δύσκολη, ωστόσο με τις τελευταίες του εμφανίσεις, μας απέδειξε πως είναι ικανός για όλα!

Α” ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 

13η αγωνιστική – ώρα έναρξης 15.00

ΣΑΒΒΑΤΟ 14/12
ΓΗΠ. ΑΓ. ΑΝΝΑΣ: ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
ΓΗΠ. ΒΟΥΛΑΣ: ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
ΓΗΠ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΜΑΡΚΟ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ
ΓΗΠ. ΛΑΥΡΙΟΥ «Π. ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ»: ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Α.Σ.
ΓΗΠ. Π. ΦΩΚΑΙΑΣ: ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΚΟΡΩΠΙ

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/12
ΓΗΠ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ «Α. ΠΡΙΦΤΗΣ»: ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
ΓΗΠ. Ν. ΜΑΚΡΗΣ: ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
ΓΗΠ. ΣΤΑΜΑΤΑΣ: ΣΤΑΜΑΤΑ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου