Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

11-1 οι Νέοι του Παλληνιακού τον αδύναμο (τώρα) Νικηφόρο

Χωρίς να δυσκολευτούν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, οι Νέοι του Παλληνιακού σάρωσαν τον Νικηφόρο σήμερα (2/11) με 11-1.

Βέβαια, η ομάδα του Γέρακα είναι πολύ αδύναμη τη δεδομένη στιγμή, καθώς δεν έχει πολύ καιρό που δημιουργήθηκε και δικαιολογημένα τα παιδιά δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν στην καλά δομημένη ομάδα εδώ και και χρόνια της Παλλήνης. Σίγουρα η συνέχεια για τα παιδιά του Νικηφόρου θα είναι καλύτερη παιχνίδι με παιχνίδι.

Τα γκολ για τον Παλληνιακό τα έβαλαν ο Βαρώνος στο 6’ , στο 25 ο Αρμενάκης με σουτ το 2-0, στο 30’, ο Νικολόπουλος με πέναλτι το 3-0, στο 34’ ο Βαρώνας πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με σουτ 4-0, στο 45’ το 5-0 από ασίστ του Αρμενάκη και πλασέ του Κανάκη.

Με αυτό το σκορ έκλεισε το ημίχρονο και στο δεύτερο έπαιξαν και οι Αλεβίζος, Σιαφάκας, Καλπογιαννάκης, Μπινιάρης, Γκόλιας. Η ομάδα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και σημείωσε άλλα έξι γκολ. Τρία με τον Καλφογιαννάκη, ένα με τον Κυριόπουλο, ένα με τον Μπινιάρη και είχαμε και ένα αυτογκόλ και κάπου εκεί σταμάτησαν οι Παλληνιώτες.

Στο 90’ έβαλε το γκολ της τιμής ο Νικηφόρος.

Η διαιτησία της κυρίας Μαραγκού με επόπτες Βάλλα και Πρεβεζιάνου ήταν άψογη.

Ο Παλληνιακός ξεκίνησε το ματς με τους Τσεμπελίκο τερματοφύλακα, Νικόπουλο και Οικονόμου πλάγιους αμυντικούς, Μεσσάρη και Καραγιάννη στα στόπερ, Καλφακάκαο, Κανάκη και Φώτο στη μεσαία γραμμή και μπροστά οι Αρμενάκης, Κυριόπουλος και Βαρώνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου