Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Εκτός κυπέλλου ο πολύ …μέτριος Παλληνιακός

Πρόωρος αποκλεισμός φέτος για τον Παλληνιακό στο κύπελλο, καθώς δεν κατάφερε να επικρατήσει του Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας στην Παλλήνη πριν από λίγες ώρες. Ηττήθηκε2-1 και έτσι αποχαιρέτησε τον θεσμό από πολύ νωρίς…

Με την εμφάνισή του βέβαια, δεν δικαιούταν και πολλά περισσότερα από το ματς. Ο Πρωτέας πιο δυνατός και πιο ουσιαστικός (ιδιαίτερα στην επανάληψη) πήρε μια σημαντική πρόκριση, κυρίως για την ψυχολογία του καθώς το ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα δεν είναι καλό.
Το σκορ άνοιξε στο ματς ο Παλληνιακός στο 22′, όταν ο Μπερέτης με τον Σιάσιο άλλαξαν ωραία την μπάλα, με τον τελευταίο να βγάζει κάθετη μπαλιά στον Βασιλό και εκείνος στο τετ-α-τετ με τον αντίπαλο πορτιέρο πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.
Στο 29′ όμως ο Πρωταίας απάντησε. Κέρδισε κόρνερ, η απομάκρυνση της μπάλας δεν ήταν καλή, έγινε νέο γέμισμα στην περιοχή από τα δεξιά και με προβολή ο Χρήστου έκανε το 1-1.
Στο 44′ ο Σιάσιος έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον Βασιλό που βγήκε ξανά μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα, αλλά αυτή τη φορά ο τελευταίος τον σταμάτησε με τα πόδια.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πατούσαν πιο γερά στο γήπεδο. Έμπαιναν πιο δυνατά στις φάσεις και έδειξαν πως ήθελαν την πρόκριση περισσότερο. Και στο 62′ ήρθε το γκολ της νίκης. Γέμισμα στην περιοχή του Παλληνιακού, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Κοκκινάκη και στρώθηκε στον Χρήστου, που με καλοζυγισμένο πλασέ την έστειλε στην δεξιά γωνία του Λεφτάκη για το 1-2 που έμελλε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Ο Παλληνιακός δεν αντέδρασε ουσιαστικά και σχετικά εύκολα διατήρησε το υπέρ του σκορ ο Πρωτέας ως το φινάλε, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, που την χρωστάει σίγουρα κατά πολύ και στην καλή μέρα που βρέθηκε ο Χρήστου με τα δύο πολύτιμα τέρματά του.
Δεν υπέπεσε σε σπουδαίο λάθος ο διαιτητής Αντιπαριώτης με τους βοηθούς του Λάμπρο και Ντόστη.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Λεφτάκης, Κούσης, Τσανακτσής (75′ Δημητρακάκης), Αλβανός, Κοκκινάκης, Μπλιάμπλιας, Σιάσιος, Καββαδίας (57′ Πανακούλιας), Βασιλός, Μπερέτης, Κοβάνης (80′ Γεωργιάδης).
ΠΡΩΤΕΑΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ: Λαμπρόπουλος, Χίκα, Μακροδημήτρης, Κουλιμπής, Λάζαρης, Μούργος, Χρήστου, Κοσμάτος, Φεκτσίνι (76′ Μππούκας), Μαραγκός, Καλανιώτης (89′ Λέκκα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου