Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Έχασε χρυσή ευκαιρία ο Παλληνιακός ν’ αναρριχηθεί

Χρυσή ευκαιρία έχασε το απόγευμα του Σαββάτου ο Παλληνιακός για να ξεκολλήσει από τη μέση της βαθμολογίας και να αναρριχηθεί σε πολύ υψηλότερες θέσεις. Η ήττα (0-1) του όμως από τον Κεραυνό Κερατέας μέσα στην Παλλήνη, αποτελεί ένα πισωγύρισμα στις τελευταίες καλές εμφανίσεις των παικτών του Σωκράτη Κιούρκου.

Υπάρχει βέβαια πολύς δρόμος ακόμα μπροστά, αλλά σίγουρα σήμερα (9/11), αυτό το ματς, ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να αλλάξουν τα δεδομένα…
Με πέναλτι που το εκτέλεσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας ο Κεραυνός κατάφερε να φύγει νικητής από την Παλλήνη με 0-1, μια νίκη που έδειξαν οι παίκτες του πως την ήθελαν πολύ. Ενδεχομένως για να εξιλεωθούν και από την προ ολίγων ημερών σφαλιάρα στο κύπελλο από τον Παλληνιακό (έχασαν 1-0 στην παράταση και αποκλείστηκαν).
Το παιχνίδι πάντως δεν ήταν τίποτε το ιδιαίτερο, Αναμέτρηση κέντρου με ελάχιστες καλές στιγμές. Ιδιαίτερα ο Παλληνιακός, παρουσιάστηκε μετριότατος. Στο πρώτο μέρος στο 14’ μια κούρσα του Κοβάνη και ένα επικίνδυνο παράλληλο γύρισμα προς την περιοχή που όμως δεν βρέθηκε κανείς να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και αυτό ήταν όλο.
Στην επανάληψη, μια από τα ίδια για τους γηπεδούχους, που είχαν σε μετριότατη μέρα τα χαφ τους. Δεν τράβηξαν, το ίδιο και οι επιθετικοί και έτσι έφτανε μια κακή στιγμή, για να χαθεί το ματς.
Ήταν στο 70’ όταν σε σύγχυση στην περιοχή, η μπάλα μετά από σουτ παίκτη των φιλοξενούμενων χτύπησε στο χέρι του Καλούδη και ο ρέφερι έδειξε πέναλτι και απευθείας αποβολή. Το εκτέλεσε ο τερματοφύλακας του Κεραυνού, Παππάς, έκανε το 0-1 και αυτό το σκορ έμελλε να ήταν και το τελικό αφού ο Παλληνιακός δεν μπόρεσε να αντιδράσει ως το τέλος (και με δέκα παίκτες).
Αξίζει να σημειώσουμε, πως οι Κεραυνός είχε και στο 65’ μια πολύ καλή στιγμή, αλλά σουτ επιθετικού του, το κόντραρε σωτήρια ο Κούσης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Κούσης, Δημητρακάκης (46′ Καββαδίας), Αλβανός, Πανακούλιας, Καλούδης, Σιάσιος, Κούνας (46′ Τσανακτσής), Βασιλός, Μπερέτης (70′ Κοκκινάκης), Κοβάνης.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παππάς, Μιχάλης, Λιούμης, Μεγαγιάννης, Παπασωτηρίου, Πρίφτης, Κοντογιάννης, Ανδρεάδης (51′ Μπάτρης), Κυριακίδης, Γ. Ρώμας (80′ Βούσουλας), Βανγκέλι (60′ Ευφραιμίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου