Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Με γκολ στο 95′ έχασε βαθμούς ο Παλληνιακός

Έφτασε στην βρύση, αλλά δεν ήπιε νερό ο Παλληνιακός το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Λαυρεωτικής (2-2).


Παρ” ότι οι παίκτες του Σωκράτη Κιούρκου προηγήθηκαν 0-2, τελικά δεν έφυγαν με το τρίποντο καθώς με γκολ του Τζώρα στο 80′ και του Ασλάνι στο95′ (!) οι γηπεδούχου πήραν τελικά την ισοπαλία, προσθέτοντας έναν πόντο, που κατά τα φαινόμενα ήταν και αυτός χαμένος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με απευθείας κόρνερ του Σιάσιου στο 32′ και ζευγάρωσαν τα τέρματά τους με πέναλτι του Πανακούλια στο 59′.
Παρά το προβάδισμά τους πάντως, η εικόνα τους δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Βέβαια, έστω και έτσι, θα μπορούσαν να κράταγαν το τρίποντο αν ήταν πιο προσεχτικοί στο φινάλε. Δεν τα κατάφεραν όμως και έτσι άφησαν πίσω τους δύο βαθμούς που θα ήταν σημαντικοί και για ζητήματα ψυχολογίας.
ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Σπύρου, Ασλάνι, Δ. Χασιώτης, Χουσεΐν, Παπακωσταντίνου, Πάνου, Μακρής, Τζώρας, Γκαβέρας (72′ Μιχαλόπουλος), Τσιριγώτης (80′ Σέμπρος), Κωσταντινίδης (46′ Βλαντής).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Κούσης, Τσανακτσής (70′ Μπούρας), Αλβανός, Πανακούλιας, Μπλιάμπλιας, Σιάσιος, Κούνας (86′ Καββαδίας), Βασιλός, Μπερέτης, Κοβάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου