Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Με σπασμένα φρένα οι Νέοι του Παλληνιακού (3-0 τον Γέρακα)!

Με σπασμένα φρένα συνεχίζουν οι Νέοι του Παλληνιακού! Τίποτε και κανείς δεν δείχνει ικανός να σταματήσει τους μικρούς του Αργύρη Πούλου! Χθες (9/11) το μεσημέρι επικράτησαν και του Γέρακα (3-0 στην Παλλήνη) και πλέον βρίσκονται μόνοι τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!
Μάλιστα και αυτή η νίκη ήρθε με χαρακτηριστική ευκολία καθώς όποια ώρα κι αν το ήθελαν οι Παλληνιώτες πατούσαν το γκάζι και άλλαζαν τα δεδομένα του παιχνιδιού!
Το 1-0 έγινε νωρίς στο ματς και συγκεκριμένα στο 4’, όταν ο Κυριόπουλος έκανε την επέλαση από την δεξιά πτέρυγα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και φτάνοντας στην γραμμή του άουτ γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι όπου εκεί ο επερχόμενος Κανάκηςμε ωραίο σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 1-0.
Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους χάθηκαν και άλλες καλές ευκαιρίες από πλευράς Παλληνιακού με χαρακτηριστικότερες εκείνες των με Κυριόπουλου και Βαρώνου.
Στην επανάληψη μπήκαν και πάλι δυνατά οι παίκτες του Αργύρη Πούλου και δημιουργούσαν συνεχώς φάσεις. Και στο 66’ «καθάρισαν» το ματς, όταν ο Κυριόπουλος συνεργάστηκε ωραία με τον Μαριέλης, παίζοντας εντυπωσιακά το ένα δύο και ο πρώτος με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Εντυπωσιακό γκολ, η άμυνα του Γέρακα κυριολεκτικά άνοιξε σε αυτή την φάση σαν βεντάλια!
Στο 82’ ήρθε και το τρίτο τέρμα του Παλληνιακού, όταν έπειτα από συνεργασία Κυριόπουλου, Μπούρα ο πρώτος βρήκε τον Μαριέλη και εκείνος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χατζούδης, Σμυρλιάδης (55’ Καλφακάκος), Σταυρουλάκης, Σιλαίος (67’ Γκαλιούρης), Καραγιάννης, Φώτο, Μαριέλης, Κανάκης, Αρμενάκης (55’ Μπούρας), Κυριόπουλος (87’ Καλπογιαννάκης), Βαρώνος (85’ Μπινιάρης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου