Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Φοράει τα... καλά του για το Κύπελλο ο Παλληνιακός!

Τον Πρωτέα Παλαιάς Φώκαιας υποδέχεται το μεσημέρι της Τετάρτης ο Παλληνιακός για την Δ’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ! Οι αγώνες της δ’ φάσης είναι νοκ-άουτ, με ώρα έναρξης τις 14.30.

Οι Παλληνιώτες, μπορεί να ηττήθηκαν το Σάββατο εντός έδρας από τον Κεραυνό Κερατέας με 1-0, ωστόσο πριν από αυτό το ματς είχαν τρία σερί θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα με Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου, Νικηφόρο και Γλυκά Νερά. Επίσης, είχαν πανηγυρίσει και την πρόκριση κόντρα στον Κεραυνό στο Κύπελλο, με 1-0 στην παράταση.
Η ομάδα βρίσκεται γενικά σε καλή κατάσταση και όλοι εκτιμούν πως η ήττα στο πρωτάθλημα ήταν απλά μία... κακή παρένθεση. Άλλωστε, το Κύπελλο σαν διοργάνωση ταιριάζει πάρα πολύ στον Παλληνιακό, αφού συνηθίζει να «πηγαίνει μακρυά» και να διεκδικεί τον τίτλο μέχρι το τέλος.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πρωτέας δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ είναι στην 13η θέση με 6 βαθμούς και έχοντας τρεις ήττες στα τελευταία τρία παιχνίδια του. Μάλιστα, στις τρεις αυτές αγωνιστικές έχει δεχθεί συνολικά 10 γκολ! Στο Κύπελλο είχε αποκλείσει με 4-2 εκτός έδρας τον ΑΟ Ατλαντίς.

Ο Παλληνιακός λοιπόν, έχει ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση και αν είναι σοβαρός, λογικά δεν θα δυσκολευτεί. Άλλωστε, θα έχει και την βοήθεια της κερκίδας, η οποία θα είναι πάλι εκεί, αν και το ματς είναι πολύ νωρίς...

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Κυπέλλου:
Γήπ. Λαυρίου «Π. Βογιατζής»: Λαυρεωτική – Γλυκά Νερά
Γήπ. Γλυκών Νερών Β’: Αστέρας Γλυκών Νερών – Αήττητος Σπάτων
Γήπ. Σταμάτας: Σταμάτα – Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου
Γήπ. Μαραθὠνος: Μάχη Μαραθὠνος – Νικολακάκης
Γήπ. Κ. Αχαρνών: Αχιλλέας Κ. Αχαρνών – Δόξα Κορωπίου
Γήπ. Κρυονερίου: Κρυονέρι – Μαρκό
Γήπ. Παλλήνης: Παλληνιακός – Πρωτέας Π. Φωκαίας
Γηπ. Γέρακα: Γέρακας – Κουβαράς

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου