Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Κακό ματς στην Ραφήνα (Θύελλα – Παλληνιακός 1-0)

Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι για τις δύο ομάδες το απόγευμα του Σαββάτου στην Ραφήνα, επικράτησε τελικά ο ελάχιστα… χειρότερος.
Δηλαδή η Θύελλα, που βρήκε νωρίς δίχτυα στο 5’ με τον Μουτζακά. Από εκεί και πέρα το ματς ήταν πραγματικά πολύ κακό. Λίγο στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι έδειχναν να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά χωρίς να είναι και ιδιαίτερα απειλητικοί. Στην επανάληψη ο Παλληνιακός ανέβηκε, έκλεισε στο μισό γήπεδο την Θύελλα, αλλά παρά την υπεροχή του, δεν κατάφερε ουσιαστικά να δημιουργήσει ούτε μία ξεχωριστή ευκαιρία απέναντι από τα αντίπαλα γκολπόστ!!!
Σημειώνεται μάλιστα ότι ο Προδρόμου εκτέλεσε χρέη τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Μανόλοφ (χτύπησε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο), αφού δεν υπήρχε αναπληρωματικός γκολκίπερ για την Θύελλα.
ΘΥΕΛΛΑ: Μανόλοφ (30’ λ.τρ. Μπαξεβάνης), Προδρόμου, Τσανακτσής, Ζότα, Βιβικίδης, Τόσκας, Χαρακτίδης, Τσέλιος (72’ Λάμπρου), Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Καρόκης (52’ Σοτάϊ).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός (89’ Κόντος), Ρακιτζόπουλος, Καρακάσης, Κοκκινάκης (46’ Κοβάνης) Μπούρας, Ντρένοβα, Σκεντούλι, Ρουφαγάλας, Ζώκος, Μητσιάρας.

1 σχόλιο:

  1. Μάλλον δεν ήσουν στο γήπεδο φίλε.Καρχάς ελπίζω το παιδί να μην έχει πάθει τίποτα σοβαρό.Οσο αφορά το μάτς μάλλον τυχεροί θα πρέπει να είμαστε.Τα παιδιά μας μπήκαν στο ματς φοβισμένα.Η Θύελλα έκανε πολλές εθκαιρίες στα πρώτα 30 ΄και μεχρι να χτυπήση ο τερματοφύλακας τους.Εμένα μου έβγαλαν ομάδα με πολύ μεγάλες δυνατότητες ,πειθαρχειμένη και πολύ δεμένη.Δίκαια κέρδισαν. νομίζω οτι πρέπει να να βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι και οχι οπως θέλουμε.Οι δικοί μας έμπειροι παίκτες είχαν έρθει να παίξουν???Γιάννης Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή