Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Τι είπαν στην κοπή της πίτας οι τιμώμενοι και όσοι τους παρέδωσαν τα βραβεία τους

Ακολουθούν αναλυτικά τι είπαν στην εκδήλωση του Παλληνιακού, οι τιμώμενοι και όσοι τους παρέδωσαν τα βραβεία τους.

Παναγιώτης Μερτύρης (Πρόεδρος Παλληνιακού): «Ο Παλληνικός φέτος έκανε ένα νέο εγχείρημα σε πολλά μέτωπα. Σε πρώτη φάση, δημιουργήσαμε μια νέα ομάδα με παιδιά από την πόλη μας. Συνετέλεσε σε αυτό η πρόσληψη του τεχνικού της ομάδας μας, του κυρίου Σωκράτη Κιούρκου, ο οποίος είναι ένας τεχνικός που έχει συνδέσει το όνομά του με τις ανόδους κατηγοριών του Παλληνικαού. Να ευχαριστήσω και τον κύριο Πούλο Αργύρη τον βοηθό προπονητή. Το κυριότερο είναι ότι ο Παλληνιακός ανέλαβε φέτος και τις ακαδημίες της ομάδας. Βλέπετε ότι είναι ένα εγχείρημα πολύ σοβαρό. Είναι γύρω στα 120 παιδιά. Να ευχαριστήσω τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον σύλλογο, θέλω να πιστεύω πως θα ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη τους. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κύριο Γιάννη Μαραζιώτη ο οποίος έχει αναλάβει το επικοινωνιακό κομμάτι του Παλληνιακού και διατηρεί το blog «Palliniakosclub» και θεωρώ ότι κάνει αρκετά καλή δουλειά και δίνει μεγάλη προβολή στον σύλλογο. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και ότι επιθυμείτε».

Κώστας Πολυχρονίου: «Είναι μεγάλη τιμή αυτή που μου γίνεται απόψε και συγκινούμαι που παίρνω αυτή την πλακέτα. Βλέπω αυτά τα παιδιά εδώ και με συγκινούμαι. Πρέπει να προσπαθήσουμε ν α στρέψουμε την προσοχή μας προς αυτή την κατεύθυνση, Να οδηγήσουμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό, που είναι μια βάση για αποτροπή από άλλες έλξεις. Θέλω να συγχαρώ και τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτά τα παιδιά, αλλά πάνω απ’ όλα τους παράγοντες. Τους ανιδιοτελής αυτούς παράγοντες, που βάζουν συνέχεια το χέρι στην τσέπη. Η πολιτεία δεν έχει στρέψει το πρόσωπό της για να βοηθήσει τους ανθρώπους αυτούς, γι’ αυτά τα παιδιά, την νεολαία. Χρειάζεται λοιπόν η δική μας βοήθεια πλέον για να βλέπουμε αυτά τα νιάτα να πηγαίνουν στον αθλητισμό. Μπορεί να μην γίνει κανένας τους τίποτα, αλλά ο αθλητισμός είναι αυτός που θα μπει στις ψυχές τους και θα τους οδηγήσει σε σωστό δρόμο. Ευχαριστώ για άλλη μία φορά για την τιμητική διάκριση που μου έγινε και να ξέρετε ότι αυτό το έπαθλο θα μπει στο ωραιότερο σημείο των αναμνήσεών μου».

Παύλος Γερακάρης (Πρόεδρος του ΠΣΑΤ): «Έκανα ολόκληρο ταξίδι από τον Πειραιά όπου προέρχομαι για να έρθω εδώ, αλλά μου φάνηκε πολύ κοντινή αυτή η διαδρομή, καθώς ξέρω την μεγάλη διαδρομή και την πορεία αυτού του μεγάλου και ιστορικού συλλόγου… Που έχει δώσει στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου κυρίως, γενιές ολόκληρες ποδοσφαιριστών και αθλητών. Έχουν παρελάσει από αυτή την περιοχή μεγάλα ονόματα, είδαμε έναν από αυτούς πριν λίγο, τον Κώστα Πολυχρονίου, είδαμε παράγοντες που έχουν προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό. Γι αυτόν τον λόγο λοιπόν αισθάνομαι ξεχωριστή τιμή και δεν θα βάλω απλά σε έναν χώρο αυτό το έπαθλο, αλλά θα το βάλω στο καλύτερο μέρος της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ πολύ!».

Παναγιώτης Νταλάκος (δημοσιογράφος): «Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του Παλληνιακού και τον πρόεδρο τον κύριο Μερτύρη για την τιμή που μου κάνει. Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα και στα παιδιά αγωνιστικές και κοινωνικές επιτυχίες και θέλω να επισημάνω ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε την υγεία μας και την οικογένειά μας».

Αντώνης Καστής: Πραγματικά ο Πάρης ωφελήθηκε πάρα πολύ. Διαπαιδαγωγικά, από άποψη πειθαρχεία, αγωνιστικότητας. Εύχομαι σε όλους όσους έχουν παιδιά, να τα έχουν στον Παλληνιακό, γιατί είναι μια μεγάλη θετική στήριξη και για την αθλητική τους διάθεση αλλά και για την πειθαρχεία τους».

Γιάννης Τσαρούχας (διευθυντής Ακαδημίας Παλληνιακού): «Ευχαριστώ για την τιμή είναι μια βραδιά ξεχωριστή. Δουλεύουμε πολύ για αυτά τα παιδιά και πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν γρήγορα».

Αντώνης Αντωνόπουλος (Αντιπρόεδρος ΠΣΑΤ): «Είμαι στην περιοχή τα τελευταία χρόνια και ανακάλυψα ότι μέσα σε αυτό το σωματείο υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση, αγάπη και οργάνωση, πράγματα τα οποία δεν συναντάς ούτε σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Αυτό, τα παιδιά, είναι η κοινωνική προίκα της περιοχής. Είναι η υποχρέωση που έχουμε όλοι να ξεπεράσουμε αυτό που μας συμβαίνει, δίνοντας σε αυτά τα παιδιά την βάση μέσα από τον αθλητισμό να πορευτούν. Να είναι η συνέχειά μας. Να είστε καλά, καλή δύναμη».

Θράσος Περιστέρης (παλαίμαχος Παλληνιακού): «Ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου έκανε ο Παλληνιακός. Χαρά μου είναι που βλέπω τους νέους και εύχομαι καλή δύναμη και σε εσάς τους γονείς και στους παράγοντες του Παλληνιακού. Και ευτυχισμένος ο νέος χρόνους και για εμάς τους μεγάλους καλά μυαλά!».

Ειρήνη Κουνενάκη (Αντιδήμαρχος Παλλήνης, αναπληρώτρια Δημάρχου): «Εκ μέρους του Δημάρχου Παλλήνης κυρίου Ζούτσου μεταφέρω έναν χαιρετισμό και τις ευχές. Παίρνω την κουβέντα που ακούστηκε πριν από λίγο, περί κοινωνικής προίκας των παιδιών αυτών. Εμείς στον Δήμο Παλλήνης το πιστεύουμε και το έχουμε δείξει έμπρακτα. Στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας και σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία που όλοι και η τοπική αυτοδιοίκηση, δίνουμε μια μάχη για να κρατηθούμε, εμείς καταφέραμε και ενισχύσαμε την ομάδα μας τον Παλληνιακό. Έχουμε εντάξει στο τεχνικό μας πρόγραμμα έργα τα οποία θα βελτιώσουν τις υποδομές τις οποίες η ομάδα χρησιμοποιεί όπως είναι ο χώρος κάτω από τις κερκίδες ένα έργο του οποίου εκκρεμεί η ολοκλήρωση εδώ και κάποια χρόνια και βέβαια έχει κάνει ο Δήμαρχος αποδεκτό το αίτημα του προέδρου του Παλληνιακού, να τοποθετήσει κερκίδες στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας μας. Ευχόμαστε από καρδιάς, καλή χρονιά για τα μέλη του Παλληνιακού και το συμβούλιο του Παλληνιακού, ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά στην ομάδα του Παλληνιακού και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στον πρόεδρο τον κύριο Παναγιώτη Μερτύρη που έχει δώσει μια άλλη διάσταση στην ομάδα της πόλης μας καθώς επίσης και σε όλους τους παράγοντες που ασχολούνται με το να δώσουν μια ώθηση στην ομάδα».

Γιάννης Μαραζιώτης (Δημοσιογράφος, σύμβουλος επικοινωνίας Παλληνιακού): «Ευχαριστώ πολύ για την μεγάλη τιμή που κάνετε με αυτή την βράβευση. Θα ήθελα πάντως να πω, πως αυτά που προσφέρω εγώ στην ομάδα από το πόστο που ανέλαβα, είναι πολύ λίγα μπροστά σε όλα όσα προσφέρουν μαζί όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι του Παλληνιακού».

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΚΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή