Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Τους «έκλεψαν» την μπουκιά μέσα από το στόμα! (Πόρτο Ράφτη – Παλληνιακός 2-2 -ΠΑΙΔΕΣ-)

Έφτασαν στην βρύση, αλλά δεν κατάφεραν να πιούνε νερό οι Παίδες του Παλληνιακού την Κυριακή. Τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο του Κουβαρά κόντρα στο Πόρτο Ράφτη 2-2, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πάρα πολλά παράπονα από την διαιτησία. Χαρακτηριστικό είναι, πως διαμαρτυρήθηκαν εντονότατα και για την φάση του 89’ όπου ο ρέφερι της αναμέτρησης υπέδειξε φάουλ έξω από την περιοχή και από το οποίο έγινε το 2-2! Περί... "κλοπής" ομιλούν στην Παλλήνη και είναι πάρα πολύ στεναχωρημένοι για την κατάληξη του παιχνιδιού...
Το σκορ στο ματς είχαν ανοίξει οι παίκτες του Πόρτο Ράφτη και πήγαν στα αποδυτήρια με 0-1. Στην επανάληψη όμως ο Ευείδης στο 50’ έκανε το 1-1 με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή και το 1-2 διαμόρφωσε λίγα λεπτά έπειτα ο Καραγιάννης όταν βγήκε στην κόντρα σε τετ-α-τε με τον τερματοφύλακα και τον «εκτέλεσε» άψογα.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τσεμπελίκος (46’ Φούκας), Γαβρίλης, Κιούρκος, Μεσάρης, Οικονόμου (70’ Δελατόλας), Σιαφάκας (70’ Αλεβίζος), Ευείδης, Θηραίος, Καραγιάννης, Πάντζιος (80’ Μοσχόπουλος), Κωνσταντινίδης (50’ Δέλτσος).

1 σχόλιο: