Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Έδειξαν τα… δόντια τους! (Παλληνιακός - Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών 5-1 –ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ-)

Τα δόντια τους έδειξαν οι Παμπαίδες του Παλληνιακού στην αντίστοιχη ομάδα του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών το μεσημέρι του Σαββάτου. Επικράτησαν με το εντυπωσιακό 5-1 οι πιτσιρικάδες της Παλλήνης, παίζοντας μάλιστα εξαιρετικό ποδόσφαιρο!
Σημειώνουμε μάλιστα πως στον πρώτο γύρο οι Παλληνιώτες είχαν ηττηθεί 2-0 από αυτήν την ομάδα. Το 0-1 έκανε ο Κιούλος μετά από ασίστ του Πάντζιου και παρ’ ότι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1, στα αποδυτήρια οι γηπεδούχοι πήγαν με υπέρ τους σκορ. Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου, ο Πάντζιος με ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδιωξε το άγχος από τους συμπαίκτες του…
Στην επανάληψη ήρθαν άλλα τρία γκολ για τον Παλληνιακό και η νίκη ήταν εντυπωσιακή! Το 3-1 έκανε ο Γκαλιούρης με ασίστ του Τζιώλη, το 4-1 ο Τζεβελεκάκης με ασίστ του Πάντζιου και το 5-1 ο Δαρατζέκης με ασίστ του Μακρή.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αφεντάκης (46’ Τσεμπελίκος), Τάσιος, Κιούρκος, Γκαλιούρης, Καφρίτσας, Τσιώλης, Αναστασίου (75’ Δαρατζίκης), Φιλιππαίος (75’ Μακρής), Κιούλος (50’ Λιάσκος), Πάντζιος, Τζεβελεκάκης (80’ Ντούκας).

1 σχόλιο: