Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

"Καθάρισε" ο αρχηγός στο ντέρμπι (Παλληνιακός - Νικηφόρος 2-1)!


Ο αρχηγός «καθάρισε» για τον Παλληνιακό στο ντέρμπι με τον Νικηφόρο! Ο Γιώργος Καρακάσης πήρε την ομάδα στις πλάτες του και χάρη σε δικό του τέρμα στο 80’ ο Παλληνιακός επικράτησε με 2-1 του Νικηφόρου.
Ο κατέβασε την μπάλα από την άμυνά του και έκανε μια κούρσα βγάζοντας στον Ντρένοβα στα άκρα. Ο μέσος των γηπεδούχων κινήθηκε προς την περιοχή και την κατάλληλη στιγμή έκανε την σέντρα στην περιοχή, όπου ο Καρακάσης που είχε ακολουθήσει την φάση, με προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1. «Χρυσό» γκολ του Παλληνιώτη στόπερ που έμελλε να ήταν και το νικητήριο.
Οι φιλοξενούμενου είχαν προηγηθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Μόνκα Φοντούλα, αλλά στο 47’ ο Ζώκος πήρε την ασίστ από τον Μητσιάρα και έφερε το ματς στα ίσια. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες. Στο πρώτο ήταν καλύτερος ο Νικηφόρος και στο δεύτερο ανώτερος ο Παλληνιακός.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός, Ρακιτζόπουλος, Καρακάσης, Κοκκινάκης, Μπούρας, Ντρένοβα, Σκεντούλη, Ρουφαγάλας (89’ Κόντος), Ζώκος (90’ Αναγνωστόπουλος), Μητσιάρας (63’ Κοβάνης).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Κατσιούλης, Αντεριώτης, Τσάπαρης, Βουνισέας, Παπαδόπουλος, Παπαβασιλείου, Κανελλόπουλος (65’ Ράπτης), Τσιριγώτης, Πλαβούκος (70’ Κωνσταντίνου), Φοντούλα, Αποστολόπουλος, Αγγελής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου