Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Λαμπερή η βραδιά της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παλληνιακού!

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παλληνιακού το βράδυ της Παρασκευής (3/2) στην Οινοποιεία Πέτρου στην Παλλήνη.
Ήταν μια βραδιά λαμπερή και πολύ ιδιαίτερη για την οικογένεια του συλλόγου και η χαρά για την μεγάλη προσέλευση του κόσμου, που κατέκλυσε τον χώρο και ζέστανε με την παρουσία του και το χειροκρότημά του, είναι απερίγραπτη…
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν με την σειρά οι παρακάτω προσκεκλημένοι:

παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, κύριος Κώστας Πολυχρονίου για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Παλληνιακού, ο κύριος Παναγιώτης Μερτύρης.

πρόεδρος του ΠΣΑΤ, κύριος Παύλος Γερακάρης για την προσφορά του στην δημοσιογραφία. Την απονομή έκανε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κύριος Παντελής Ασπραδάκης.

δημοσιογράφος Παναγιώτης Νταλάκος για την πολυετή προσφορά του στο Αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, κύριος Φώτης Μαγουλάς.

*Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Παλληνιακού Πάρης Καστής και Αντώνης Τσωνάκας, για την είσοδό τους σε Πολυτεχνείο και Γυμναστική Ακαδημία αντίστοιχα. Την απονομή στον πατέρα του ποδοσφαιριστή Καστή, έκανε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ ο κύριος Γιώργος Φλαμπούρης.

*Ο διευθυντής των Ακαδημιών του Παλληνιακού, κύριος Γιάννης Τσαρούχας για την προσφορά του στον σύλλογο. Την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ, ο κύριος Αντώνης Αντωνόπουλος.

*Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παλληνιακού, κύριος Θρασύβουλος Περιστέρης για την προσφορά του στον σύλλογο και στον τόπο. Την απονομή έκανε ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Espresso», ο κύριος Βαγγέλης Ιωάννου.

*Ο δημοσιογράφος και σύμβουλος επικοινωνίας του Παλληνιακού ΑΟ, ο κύριος Γιάννης Μαραζιώτης για την προσφορά του στον σύλλογο. Την απονομή έκανε η Αντιδήμαρχος και αναπληρώτρια Δημάρχου κυρία Ειρήνη Κουνενάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου