Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Πάλεψαν στην βροχή, αλλά δεν τα κατάφεραν… (ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ 0-1)


Στην φωτογραφία μπορείτε να
διακρίνετε τον βαρύ αγωνιστικό χώρο
και τις λάσπες στις φανέλες των
ποδοσφαιριστών στη σημερινή
αναμέτρηση...

Τα έδωσαν όλα οι παίκτες του Παλληνιακού, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Ηττήθηκαν πριν λίγες ώρες εντός έδρας από τον Αήττητο Σπάτων (0-1) και η πορεία τους στο κύπελλο της ΕΠΣΑΝΑ ολοκληρώθηκε για φέτος στα προημιτελικά.
Η ομάδα των Σπάτων πανηγύρισε μια πολύ δύσκολη πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού καθώς είχε και την τύχη με το μέρος της αφού σε ένα απόλυτα ισορροπημένο ματς, που ήταν ξεκάθαρο πως όποιος αντίπαλος σκόραρε πρώτος θα έπαιρνε τη νίκη, το γκολ τελικά το πέτυχαν εκείνοι και μάλιστα στην εκπνοή των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου! Ο Λάππας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Χριστοφιλέα, τον πρόλαβε στην έξοδο και άνοιξε με πλασέ το σκορ. Αυτό το τέρμα ήταν αρκετό για να καθορίσει τις τύχες της αναμέτρησης…
Ήταν πάντως ένα μοιρασμένο ματς, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Από δύο καλές στιγμές στο ματς οι αντίπαλοι (η αναμέτρηση πήγε αναγκαστικά στην δύναμη λόγω των καιρικών συνθηκών και του λασπωμένου τερέν), με τους φιλοξενούμενους να έχουν και δοκάρι στο 41’ σε σουτ του Μπερέτα έξω από την περιοχή.
Ο Παλληνιακός παρατάχθηκε με πάρα πολλές απουσίες καθώς έλειπαν οι Γεωργάτος, Αλβανός, Κουτσούκος, Λαδέας και Ντρένοβα.
Ο Αήττητος έπαιζε από το 68' με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Λάππας.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Καρακάσης (77’ Ρακιτζόπουλος), Αλβανός, Κόντος, Κοκκινάκης, Μπούρας, Μητσιάρας (64’ Ρουφαγάλας), Σκεντούλη, Κοβάνης, Ζώκος, Σταθόπουλος (78’ Αναγνωστόπουλος).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Γαρόζης, Σχίζας, Μαρινάκης, Μανουσάκης, Μπλιαμπλιάς (59’ Ανδρεαδάκης), Καδίτης, Μπαμπούνης (90’ Μωυσιάδης), Μπερέτας, Λάππας, Παπαδάς, Αλεξιάδης (76’ Βογιατζόγλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου