Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Επιστροφή στις νίκες για τους Παμπαίδες (Παλληνιακός-Καπανδρίτι 2-1)


Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα των Παμπαίδων του Παλληνιακού! Επικράτησαν σήμερα το μεσημέρι 2-1 εντός έδρας κόντρα στο Καπανδρίτι, χάρη σε τέρματα των Κιούλου και Πάντζιου, από ένα σε κάθε ημίχρονο.
Ασίστ στο πρώτο γκολ την είχε ο Πάντζιος και στο δεύτερο ο Τζεβελεκάκης. Ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε να κάνουμε στον Μανούσο Αφεντάκη, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο όπου αγωνίστηκε, με κορυφαία του στιγμή το εντυπωσιακό «ΣΤΟΠ» σε τετ-α-τετ με αντίπαλο επιθετικό κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-0. Φάση σε πολύ κομβικό σημείο του παιχνιδιού, ίσως η συγκεκριμένη να άλλαζε τελείως την  εικόνα της αναμέτρησης αν εκεί δεν επενέβαινε σωστά ο πορτιέρο των Παλληνιωτών! Δεν πρέπει να λησμονούμε άλλωστε, πως ο αντίπαλος, ήταν ιδιαίτερα δυνατός και πίεσε, έστω κι αν δεν δημιούργησε και πολλές ευκαιρίες.
Το 2-1 έγινε με εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις του ματς,  το οποίο ο Τσεμπελίκος λίγο έλειψε να πιάσει καθώς αντέδρασε πάρα πολύ καλά!!!
Με αυτή τη νίκη οι Παλληνιώτες έπιασαν τους 12 βαθμούς και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος…
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αφεντάκης (46’ Τσεμπελίκος), Τάσιος (65’ Λιάσκος), Κιούρκος (80’ Μέξης), Γκαλιούρης, Καφρίτσας, Τσιώλης, Μακρής, Φιλιππαίος (75’ Ντούκας), Πάντζιος (75’ Κόντης), Τζεβελεκάκης (80’ Αρμπεντίνος), Κιούλος (65’ Δαρατζίκης).

3 σχόλια: